Comentarii "Petitie impotriva HG 665/2008 privind declararea lacurilor Fantanele-Belis si Tarnita - cai navigabile", pagina 1

Adrian Domnita (28 Septembrie 2008, 14:02)
Filmare video
Am postat o inregistrare video din data de 29 august si pe care daca aveti rabdarea sa o urmariti veti trage singuri concluziile despre ce fel de relaxare si conditii de pescuit ne ofera aceata Hotarare de guvern.
Inre
gistrarea a fost facuta in preajma pensiuniii de la Dealu Botii unde mai multi turisti erau la o cura de ozon . relaxare, baie si pescuit si nu au fost prea incantati de spectacolul sonor oferit chiar daca era gratuit.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ribarii din belis-fantanele (21 Septembrie 2009, 14:26)
doamna adrian domnita
esti o frustrata si disperata.filmezi de mal ca nu poti filma de pe apa.iti las o pluta in fata cocioabei de langa pensiune in dealu botii.cacatu din buda iti merge in apa pe care o bei cu pofta la cluj si simti tu mirosu de ulei si benzina din apa ???nu iti e rusine sa scri aici???tu ai fosa septica ?? maine fac o petitie sa se faca controale la toate cabanele de pe malu apei sa vedem cum poluati voi apa cu ****** cacacioasa coclita.sa vedem cat de aproape faci tu foc de padure si ce autorizatie ai tu pe cocioaba aia cu stalpii rosii.si pentru toti cei ce manca ****** din brisca asa cum zice "sky jet" pe vela cu tiganii si mars in desert !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: