Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Interzicerea Circulatiei Automobilelor si Motocicletelor modificate in scopul producerii unor zgomote specific...
image

Petitie: "Interzicerea Circulatiei Automobilelor si Motocicletelor modificate in scopul producerii unor zgomote specifice, prin turarea motorului si modificarea tobei de esapament!"

Facebook share

Interzicerea Circulatiei Automobilelor si Motocicletelor modificate in scopul producerii unor zgomote specifice, prin turarea motorului si modificarea tobei de esapament, rezultand astfel poluare si disconfort fonic prin sunet, zgomot specific produs de toba de esapament. Totodata, obligarea prin lege, a proprietarului, la plata unei amenzi si readucerea automobilului la starea initiala modificarii.
Tot mai multi proprietari de automobile, si foarte multe dintre ele, second hand, au adus modificari tobelor de esapament astfel incat sa produca sunete care mai de care mai ciudate dar care depasesc limita decibelilor permisi de lege, provocand astfel un adevarat disconfort, la adresa pietonilor, chiar panica uneori, si implicit poluare fonica, in special pe timpul noptii cand tureaza motoarele la maxim la viteze mari.

10/11/2019

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Categorie: .
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =