Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori!
image

Petitie: "Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori!"

Facebook share

“....m-a pus tata sa-i s............... , dupa aceasta ma trimitea sa ma spal pe dinti, in gura si pe maini”. “Faceam asta pina curgea ceva alb...” Este declaratia socanta a unei copile de doar opt ani si trei luni. De cand era la gradinita a fost supusa unor abuzuri sexuale de catre tatal sau. O poveste cutremuratoare care din nefericire este si povestea multor altor copii de aceiasi varsta. O poveste care sfideaza normalitatea si inocenta copilariei. Copila despre care va vorbim este internata acum intr-o sectie de neuropsihiatrie infantila, impreuna cu mama ei, iar cel care a abuzat-o, adica tatal este liber, acasa.
Legislatia in astfel de cazuri este extrem de permisiva, iar consecintele ce decurg sunt dezastruoase pentru dezvoltarea normala a unui copil. Justitia, in astfel de cazuri, pune in balanta cuvantul copilei cu cel al tatalui si nu da prioritate interesului suprem al copilului, care ar trebui sa primeze.

24/04/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Subcomisia de Cod penal şi Cod de procedură penală
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 02/05/2009
Accesati acest forum, semnalati abuzurile, situatiile de criza ale unui copil, ale familiilor cu copii. Putem gasi solutii, putem construi alternative la institutiile statului, putem redescoperi valorile morale!
http://interventia-in-criza.forumgratuit.ro

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =