Prima pagina » Petitii online » SALVATI TARCURILE PENTRU CATEI DIN PARCUL SEBASTIAN!

Petitie: "SALVATI TARCURILE PENTRU CATEI DIN PARCUL SEBASTIAN!"

Astazi 13.01.2020 am asistat neputinciosi la demolarea tarcului mic dedicat cateilor din Parcul Sebastian. Am cautat printre cei ce lucrau de zor la demolare un reprezentant al primariei care ar fi putut lamuri situatia….dar nimeni. Am aflat ca se desfiinteaza tarcul si spatiu va fi utiliat in alt scop. La solicitarea cui, pe baza carei hotarari, decizii, autorizatii? Pentru cainii nostri aceste locuri de joaca sunt vitale, unde sa-i ducem, in fata primariei? In parc nu avem voie cu ei, in tarc am stat ani de zile in conditii mizere si n-am primit decat promisiuni desarte ca se vor amenaja, salubriza, igieniza sau lumina. Fiecare edil face ce-l taie capul….ca doar face pe banii lui, noi suntem prostii la care se apeleaza din 4 in 4 ani! Daca v-ati saturat ca in schimbul taxelor si impozitelor sa primiti atitudini sfidatoare! Daca v-ati saturat ca cei ce hotarasc pentru noi sa nu tina cont de nevoile si dorintele noastre, daca v-ati saturat sa fiti tratati cu dispret de catre functionarii primariei si alesii locali, HAIDETI SA SEMNAM ACEASTA PETITIE si sa le aratam ca ei sunt acolo nu sa hotarasca dupa bunul lor plac ci sa-I asculte pe CEI care I-au votat si pe cei care-I platesc! Dorim sa reabilitam si modernizam cele doua tarcuri pentru catei asa cum alte primarii de sector au reusit!

13/01/2020

Autor: Felix Nichifor