Prima pagina » Petitii online » Petiţie pentru excluderea d-lui Bogdan Naumovici din peisajul serialului "Seinfeld"

Petitie: "Petiţie pentru excluderea d-lui Bogdan Naumovici din peisajul serialului "Seinfeld""

N.B. 1: Odată comentată această Petiţie, lansată în numele tuturor celor care adoră serialul "Seinfeld", dar care nu suportă amestecul d-lui Naumovici, cu stilul grobian de "umor" al d-sale, se va considera contrasemnată, deci eligibilă în cauză. Rugăm seriozitate la contrasemnarea acestei Petiţii, aşadar.

N.B. 2: Această Petiţie, mai mult decât orice, nu intenţionează dăunarea bunăstării financiare a nimănui. Este, pur şi simplu, o reacţie justă la mârlănia care a cuprins de prea mulţi ani şi din ce în ce mai mult societatea românească, ajungând până la cercurile româneşti umoristice de specialitate.

Stimaţi membri ai Board-ului Studiourilor "MediaPRO",

Prezenta Petiţie este îndreptată împotriva d-lui Bogdan Naumovici şi a stilului "umoristic" al d-sale.
În esenţă, noi, telespectatorii fideli ai PRO Cinema şi fanii serialului ("despre nimic") "Seinfeld", solicităm ca dl Naumovici să nu mai realizeze şi să nu mai joace în intro-urile şi pauzele serialului în discuţie; serial care ne-a fascinat aproximativ trei ani la rând cu conceptul "poveştii despre nimic".
Acum, în privinţa d-lui Naumovici, ca să vă ofer un motiv solid întru susţinerea micii noastre Petiţii, putem aminti de faptul că d-sa a aluzionat în mod grobian, în cadrul intro-ului episodului 47 (seria a 4-a), la adresa persoanelor de altă orientare sexuală, respectiv la adresa celor de orientare homosexuală, că ar fi "fundaşi pentru echipa adversă".
Exprimare tipică de stadion, de gradenă, mai ales pentru cineva care se erijează în mare cunoscător şi apreciator al umorului evreiesc, iar asta chiar dacă, probabil, d-lui însuşi este de origine evreiască; nu face deloc cinste profesiei alese, a celei de satirist. Or din acest motiv, sunt nevoit să schimb programul oridecâteori îi văd pe d-lor, pe dl Naumovici şi pe celălalt "comic" al carui nume nu-l cunosc, efectiv. Şi nu, nu doar eu schimb programul când încep "bancurile", ci multe alte persoane, fideli telespectatori ai PRO Cinema, dar mai ales fani înrăiţi ai "Seinfeld". De ce nu va autosesizaţi, aşadar?
Preferaţi pierderi în rating, la începutul episoadelor şi/sau în pauzele acestora? Ştiu, s-ar putea să ne recomandaţi telecomanda, dar nu e suficient.
De ce, mai mult decât atât, dacă tot e să se realizeze intro-uri şi pauze umoristice (destul de nelalocul său conceptul în sine, dat fiind faptul că alţi umorişti - occidentali, mai ales - nu ar face aşa ceva unui serial de o asemenea talie), nu aduceţi umorişti adevăraţi, fini şi talentaţi, mai ales? Avem destui doar.
De ce nu aduceţi, de pildă, pe cineva care să înţeleagă umorul evreiesc cu adevărat? Să nu-l mai transforme în mârlănie "mioritică"? De ce numai grobieni care se etalează în ceea ce ştiu ei cel mai bine: grobianism? De ce, încă o dată? Tot ce le lipseşte e borseta legată de betelie şi/sau mobilul. Dar poate că au iPod-uri.
Vă rugăm, în încheiere, stimaţi membri ai Board-ului Studiourilor "MediaPRO", dat fiind faptul că ne-am săturat de "umorul" d-lui Naumovici care, ce-i drept, este bun în ceea ce face, dar nu în orice conjunctură, să-i sugeraţi d-sale să se re-apuce de realizat şi/sau de jucat în spoturi de genul: "Dorel", "Războiul stelelor" şi/sau "Batman", ca să enumăr doar câteva. Chiar este bun acolo, numai să nu se mai amestece în "Seinfeld". Atât vă rugăm, şi încă foarte serios.

P.S. Lăsaţi-ne să urmărim un spectacol de comedie fără mârlănie! Să se poată şi altfel!

Vă mulţumim.

Semnatarul.

23/10/2008

Autor: Silviu Marin
Destinatar: Board-ul Studiourilor MediaPRO
Categorie: Muzica, tv, radio, Social.
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Mesaj autor 31/12/2008
Stimati telespectatori, apreciatori ai "Seinfeld",

Tin sa va multumesc pentru sustinerea de care ati dat dovada pana acum, desi in numar restrans, dar acum e momentul sa incheiem aceasta Petitie deoarece nu mai concorda cu realitatea cotidiana.

P.S. Poate, cine stie, data viitoare va strangeti in numar mai mare ca sa votati contra acestor marlani care se auto-impun "pe sticla".

Initiatorul

Noutati 29/10/2008
Stimati cititori si (potentiali) contrasemnatari,

Va informez ca insusi Bogdan Naumovici a semnat aceasta Petitie! :)
Desigur, e o gluma. Si am impresia ca cineva dintre noi se tine de asa ceva.
Dar daca e chiar Bogdan Naumovici cel care a semnat si comentat, atunci il/va instiintez ca, de fapt, am nevoie de peste 5.000 semnaturi, nu de 10 sau... 11. :) Si, vorba aceea, sunt destui "apreciatori" ai "umorului" d-sale in tara. Poate chiar si peste hotare. :)

Semnati in continuare, stimati iubitori ai serialului "Seinfeld"!

Va multumesc,
autorul petitiei.