Prima pagina » Petitii online » Schimbati examenul auto

Petitie: "Schimbati examenul auto"

De cand s-a implementat legea ce ofera posibilitatea selectarii locului unde se da examenul auto in cartierul 23 August a devenit imposibil sa te mai deplasezi cu masina.
De ce?
Pentru ca toti studentii care isi aleg locația Republica pentru examinare invata sa conducă doar in aceasta zona. Instructorii ii duc din cartierul 23 August pana la maxim Morarilor sau Diham, nu vezi niciodata masini de școală in centru, Militari sau Drumul Taberei. Evident se intampla asta pentru ca examinatorii nu pot testa studentii in ziua de examen intr-o zonă mai mare ca asta ar insemna sa plece de la Republica ca sa ajunga in Militari 2 ore pentru fiecare examen.
Asa ca de cativa ai buni avem generatii intregi de soferi care stiu initial sa conduca doar in cartierul 23 August.
Asta a cauzat triplarea numarului de masini pe strazile linistite si mai grav, sunt masini de școală, ce se misca foarte incet. Nemaivorbind ca in ziua exmenului intre Poarta 1 si Poarta 3 Faur se parcheaza pe 3 benzi si singura cale accesibila ramasa e pe linia de tramvai

Petitia are scopul de a impiedica posibilitatea alegerii locatiei de examinare a studentilor, astfel incat acestia sa fie alocati automat intr-unul dintre cele 2 puncte de examinare si de a schimba periodic locațiile de examinare si in alte cartiere bucurestene.

23/05/2019

Autor: Cristian Popescu