Prima pagina » Petitii online » Canonizarea, Sfantului Parinte ARSENIE BOCA,

Petitie: "Canonizarea, Sfantului Parinte ARSENIE BOCA,"

Trebuie sa fim hotarati, ca in cel mai scurt timp, sa strangem cat mai multe semnaturi, sute de mii, milioane , pentru urgentarea CANONIZARII, SFANTULUI PARINTE "ARSENIE BOCA" ca acesta, sa devina un Sfant, al intregii tari,
In felul acesta, cei care se afla in fruntea B.O.R, inclusiv Patriarhul Daniel , sa fie rugati, sa inceapa demersurile pentru Canonizarea ,Sfantului Parinte.
Fara acest demers, aceste semnaturi, acest lucru nu se va intampla.
Sunt nevoit sa va rog, sa va implor, haideti sa strangem cat mai multe semnaturi, sa demonstram ca Sfantul Parinte Arsenie Boca, este un Sfant al intregii Romani, nu numai Sfantul Ardealului.
Va multumesc din suflet.
Cu respect Viorel Balcu

18/03/2015

Autor: Viorel Balcu
Destinatar: Conduceri B.O.R.-Preafericitului Daniel
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii, stiri 19/03/2015
Potrivit Mitropolitului Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, Biserica Ortodoxă Română nu se opune canonizării părintelui Arsenie Boca, cel supranumit de credincioși "Sfântul Ardealului". De asemenea, acesta a declarat într-un interviu pentru Agerpres, că "ar fi cel mai fericit om din lume să poată să semneze și el pe actul de canonizare".

- See more at: