Prima pagina » Petitii online » Uniti pt o singura cauza: transferul lui Damir Sovsic la F.C Steaua Bucuresti

Petitie: "Uniti pt o singura cauza: transferul lui Damir Sovsic la F.C Steaua Bucuresti"

Dragi suporteri ai Stelei as vrea sa va propun ca la urmatorul meci al Stelei cel cu "U" Cluj toti fani sa ii scandeze numele lui Damir Sovsic poate asa il convingem pe dl. Becali sa il transfere.Cred ca anul acesta Steaua are sanse reale la titlu dupa 6 ani de seceta ,tot ce ne mai lipseste este un mijlocas de creatie precum Damir asa ca trebuie sa facem tot posibilul sa il convingem pe dl. Becali si cred eu ca daca va auzi tot stadionul strigandui numele lui Damir il va transfera ,mai ales ca cei de la NK Zagreb au facut o ultima oferta de 2 mil € care pare abordabila este o investitie mare dar ne va ajuta mult.Cine vrea ca la urmatorul meci tot stadionul sa scandeze numele lui Damir sa semneze aceasta petitie .As incheia spunanduva sa nu il mai contestati pe dl. Becali vedeti si voi cati bani a bagat vara asta si ce echipa a facut, mai face el greseli dar cine nu face pentru cati bani a bagat el la Steaua chiar merita tot respectul si sprijinul nostru.Forta Steaua!!!Forta Damir!!!

06/08/2011

Autor: