Prima pagina » Petitii online » Semnati petitia pentru Desfiintarea presei de scandal din Romania !

Petitie: "Semnati petitia pentru Desfiintarea presei de scandal din Romania !"

Eu am scris aceasta petitie atat in numele tuturor cetatenilor de rand ai Romaniei, care s-au saturat sa citeasca articole neimportante si uneori de-a dreptul prostesti despre diferite vedete, mai mult sau mai putin cunoscute, cat si in numele persoanelor publice din tara, a caror intimitate a fost incalcata de prea multe ori de impertinenta reporterilor si paparazzilor !

De asemenea, tin sa precizez ca multe stiri au fost exagerate pentru a vinde mai bine revistele, denaturand mult adevarul despre vedete, ceea ce a dus la crearea pe nedrept a unei reputatii proaste a multora dintre persoanele show-bizz-ului romanesc.

Tin sa mai mentionez ca aceasta presa promoveaza prea mult non-valorile tarii noastre ( Sexy Braileanca, Bomba sexy, Moni Columbeanu etc.) , eclipsand adevaratel valori sau tinerii talentati ai Romaniei !

Cred ca v-ati saturat de astfel de mizerii care intra sub categoria "tabloidelor" sau a "ziarelor de scandal", deci sa lasam ca presa fie asa cum trebuie: educativa, informativa, cu momente de pamflet etc... din care sa iasa si ceva bun, nu doar barfe, minciuni, scandaluri intre vedete si promovarea non-valorilor.

Cine e cu mine sa semneze petitia !

05/09/2010

Destinatar: oricarui care poate face ceva !
Categorie: Social.