Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petitie pentru reautorizarea rapida a Institutului Cantacuzino pentru a produce vaccinuri până la finalizare...
image

Petitie: "Petitie pentru reautorizarea rapida a Institutului Cantacuzino pentru a produce vaccinuri până la finalizarea retehnologizării"

Facebook share

D-le Ministru al Sanatatii,
Va solicitam, in numele părintilor, al medicilor de familie, pediatri si altor categorii interesate in vaccinarea bebelusilor, sa permiteti Institutului Cantacuzino sa produca in continuare vaccinuri, pana la finalizarea procesului de retehnologizare. Sunt convinsa ca exista solutii - de exemplu, sa se retehnologizeze treptat structurile implicate, astfel incat, pe masura ce unele ar fi in lucru, celelate sa con tinue sa produca. Nu sunt specialist in linii de productie, dar sunt absolut convinsa ca angajatii institutului pot gasi solutii - daca li se permite - cu atat mai mult, cu cat si ei au solicitat acest lucru.
Suntem o parte reprezentativa a populatiei care nu dorim sa importam vaccinuri de la firme straine, in mod nejustificat. In acest sens, credem ca fondurile Ministerului - si asa insuficiente - pot fi folosite in scopuri mai bune. Suntem convinsi ca Institutul nostru poate acoperi foarte bine cerintele, ca si pana acum, daca i se va permite de catre Minister.
Cu stima, in asteptarea raspunsului dv.

28/04/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Ministerul Sanatatii
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Petitii cu subiect asemanator:
Salvati Institutul Cantacuzino
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =