Prima pagina » Petitii online » Dacă mai avem demnitate de creștini ortodocși

Petitie: "Dacă mai avem demnitate de creștini ortodocși"

IUBIȚI FRAȚI ÎNTRU HRISTOS! Nu sunt teolog și n-am pe nimeni în spate, dar DACĂ MAI AVEM DEMNITATE DE CREȘTINI ORTODOCȘI așa cum ne batem cu pumnul în piept că suntem, nu putem ca, în timp de pace să ne lepădăm de Biserica mamă în care am primit Sfântul Botez și să luptăm împotriva construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Câți dintre noi știu că acest proiect are 131 de ani vechime? Câți dintre noi știu că, Paraclisul acestei Catedrale a colectat în 8 ani 9 tone de sânge pentru spitale. Vrem să avem Halloween în fiecare zi cu urmări cum sunt cele din Clubul Colectiv, sau vrem să avem o Catedrală reprezentativă așa cum are lumea civilizată a Europei unde să ne rugăm pentru mântuirea noastră? O țară musulmană cum este Turcia, poate să aibă de 500 de ani Catedrale Sfânta Sofia din fostul Constantinopol și noi nu putem avea o Catedrală simbol al poporului român, unde a venit Sfântul Apostol Andrei și ne-a vestit Nașterea și Învierea Mântuitorului Hristos? Vă invit să ne apărăm credința străbună în fața ereziilor din secolul XXI și să fim alături de Biserică. Doamne ajută!

05/11/2015

Autor: