Prima pagina » Petitii online » BLOCAREA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE PANA LA ALINIEREA SALARIILOR EUROPARLAMENTARILOR ROMANI LA SALARUL MINIM ...

Petitie: "BLOCAREA ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE PANA LA ALINIEREA SALARIILOR EUROPARLAMENTARILOR ROMANI LA SALARUL MINIM PE ECONOMIE DIN ROMANIA SI NU LA SALARUL MINIM DIN GERMANIA"

Datorita faptului ca salariile europarlamentarilor de la Bruxell este uniform , atat a unui europarlamentar din Germania unde salarul minim este de 2000 de euro , cat si a unui europarlamentar roman la care in Romania este salarul minim 450 de euro , nu este normala aceasta situatie
Aceasta este o cauza ca la aceste alegeri europarlamentare din Romania este o batalie foarte mare , nu pentru binele tarii ,ci pentru salariile uriase de 10-20.0000 de euro pe luna, motiv pentru care pe lista apar tot felul de oameni incompetenti ,rude ,sotii ,fii sau alte pile
Aceasta este si o cauza a slabei prestatii realizate de europarlamentarii romani ,care voteaza orice lege sau hotarare care este total inoportuna tarii noastre si nu exista o riposta hotarata a europarlamentarilor romani in a apara interesele poporului roman , cum o fac de exemplu europarlamentarii polonezi sau unguri
Caz simbolic este cu d-na Dancila care cat a fost europarlamentar a ridicat mana la orice hotarare a Parlamentului European , si atunci cand a venit ca Prim Ministru spunea ca nu este buna acea hotarare pentru tara noastra, cu toate ca ea a votat cu cativa ani inainte
De aceea propun alinierea salariilor europarlamentarilor romani cu salarul minim din Romania , pentru ca salariile lor uriase le platim noi prin taxa la bugetul anual al UE , in valoare minima de 2 miliarde de euro pe an , plus alte restrictii economice si ar constitui o bariera pentru oportunisti si sa avem in parlamentul european adevarati reprezentanti ai poporului competenti ,cu experienta practica in domenii de activitate vitale tarii
Un pas a facut Austria prin alinierea alocatiilor copiilor cu parinti in Austria la nivelul alocatiilor din Romania , deci se poate si asta ar revigora si structura UE prin aducerea in aceste structuri a unor cadre competente , cunoscatoare in detaliu a vietii din tarile lor si nu aducerea in structurile UE a unor oportunisti ,care de fapt vor distruge credibilitatea si existenta insasi a Uniunii Europene
Poate si asta este o cauza a cresterii neincrederii in structurile UE , deoarece toate tarile isi trimit politrucii /oportunistii rupti de realitatea economica din tarile lor
Ganditi-va ca comisar european pentru Dezvoltare este un fost jurnalist , cum sa aiba incredere popoarele in aceste structuri politizate care trebuie sa constituie model si astfel sa creasca increderea in viitorul UE , altfel viitorul UE este pecetluit , cazul concret al Angliei si cresterea spiritului anti structura UE
Daca nu se ia nici o masura in acest sens propun ca poporul sa nu iasa la votul pentru europarlamentare , deoarece cei pusi pe lista de partide nu corespund intereselor poporului roman , ci doar clasei politice actuale

24/01/2019

Destinatar: poporul roman