Prima pagina » Petitii online » Academia Oamenilor de Stiinta din Romania beneficiaza de mita si trafic de influenta

Petitie: "Academia Oamenilor de Stiinta din Romania beneficiaza de mita si trafic de influenta"

Sunt complet uluita de ceea ce se intampla.. si in ce tara traiesc ! In 2010 daca un simplu om merge la medic si considera ca medicul ce l-a consultant merita o ciocolata, acest fapt este considerat MITA; daca cineva da un telefon pentru a ruga pe cineva sa ajute pe altcineva, este considerat TRAFIC DE INFLUENTA.. OK, asta in conformitate cu legia in vigoare.
Intrebarea mea este: OARE LA NIVEL PREZIDENTIAL SI ACADEMIC lucrurile nu ar trebui sa se desfasoare in conformitate cu legea ???
Faptul ca d-nul DORU-SABIN DELION a declarat pentru mai multe publicatii ca a acordat titlul de academician lui TRAIAN BASESCU din 2 motive: ... "Propunerea ca presedintele Basescu sa devina membru de onoare a fost aprobata, joi, in cadrul Adunarii generale a membrilor Academiei Oamenilor de Stiinta. Secretar stiintific al Academiei Oamenilor de Stinta, Doru-Sabin Delion a explicat pentru HotNews.ro ca presedintele Traian Basescu are doua mari realizari pentru care a fost numit membru de onoare al academiei. “Prima ar fi aceea ca dumnealui, pe vremea cand era primar, a asigurat sediul Academiei. Un al doilea motiv pentru care primeste aceasta distinctie este si aceea ca, tot dumnealui, a semnat legea prin care Academia Oamenilor de Stiinta a devenit institutie bugetara”, a declarat Doru-Sabin Delion." - sursa :HotNews.ro
CE PARERE AVETI? A DECLARAT CLAR SI RASPICAT CUM ACADEMIA A BENEFICIAT DE FAVORURI (TRAFIC DE INFLUENTA) SI TRAIAN BASESCU A BENEFICIAT LA FEL DE UN MIC FAVOR.. LUATI-L CA UN SUVENIR..
SPER CA CINEVA SA SESIZEZE SI SA POATA VEDEA SI MICILE DETALII..
Cu cateva zile in urma TRAIAN BASESCU sustinea ca asculta manele, si acum ma intreb: CE ACADEMICIENI AVEM...?