Prima pagina » Petitii online » 30 Ianuarie - zi Libera - ziua Libertatii Presei din Romania

Petitie: "30 Ianuarie - zi Libera - ziua Libertatii Presei din Romania"

Catre Parlamentul Romaniei, Camera Deputatior si Senat,

In semn de protest fata de politica de cumetrie europeana promovata de institutiile europene de la Bruxelles si reflectata in raportul MCV din 30 ianuarie, cerem Parlamentului Romaniei sa adopte o lege prin care ziua de 30 ianuarie sa fie declarata Ziua Libertatii Presei din Romania.

Ziua de 30 Ianuarie 2013 marcheaza un moment de trista amintire, fiind prima data dupa 23 de ani de la Revolutia din 1989 impotriva comunismului si a cenzurii comuniste cand este ceruta reintroducerea cenzurii in Romania. In total dispret fata de spiritul si valorile europene, imbratisate de o larga majoritate a cetatenilor romani, am ajuns in situatia in care o gasca de politruci europeni cer reintroducerea cenzurii in Romania din pozitia unui licurici satisfacut de sugestiile guvernatorului Romaniei.

Pentru a demostra ca valorile europene sunt mai presus de politrucii europeni, cerem adoptarea legii prin care ziua de 30 ianuarie sa fie declarata Ziua Libertatii Presei din Romania, zi Libera, nelucratoare si Sarbatoare Nationala.

01/02/2013

Autor: Daniel Iancu