Prima pagina » Petitii online » Pedeapsa cu moartea agresorului din gara Suceava

Petitie: "Pedeapsa cu moartea agresorului din gara Suceava"

In seara de joi, 20 Iulie 2017, un polițist în vârstă de 38 de ani a fost ucis cu multiple lovituri de cuțit pe peronul Gării Burdujeni. Șocanta crimă s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.15, sub ochii a zeci de martori îngroziți. Un tânăr cu plete și barbă s-a apropiat de el, s-a uitat în jur să vadă dacă nu este observat, a scos un cuțit și a început să-l înjunghie pe omul legii. Martorii au relatat că polițistul a încercat să se apere, a scos la un moment dat un spray iritant lacrimogen, însă, luat prin surprindere și înjunghiat, a căzut la pământ. Criminalul feroce și-a dus planul până la capăt și a continuat să-l înjunghie pe polițist în zona gâtului, chiar și când acesta era căzut la pământ. În aceste condiții, polițistul nu a avut practic nici o șansă de a se apăra. Pentru toate astea, o pedeapsă de câțiva ani (15-20, și poate pentru bună purtare eliberare mai repede) nu pare a fi potrivită pentru acest agresor, așa ca cerem pedeapsa cu moartea. Nu merita ca un simplu om, tata a doi copii sa își piardă viața din cauza unui psihopat care călătorea fără bilet. Speram ca toate astea sa se pună la punct și totul sa se calmeze intr-o tara ca asta.

21/07/2017

Destinatar: Poliția Romană, Curtea de apel.