Prima pagina » Petitii online » Alte curse aeriene directe in Romania

Petitie: "Alte curse aeriene directe in Romania"

Dragi compatrioti si reprezentanti ai companiei aeriene Ryanair.

Asa cum cel mai probabil ca si D-voastra ati observat in ultimii ani, asistam la un proces de evolutie si permanenta schimbare a traficului aerian, in functie de schimbarile economice ale tarilor unde companiile aeriene au diferite intelegeri, al volumului pasagerilor din anumite locatii, interesului manifestat de catre acestia, cat si nu in ultimul rand, al preturilor concurente si calitatea serviciilor oferite de acestia.

Plecand de la aceste considerente si deasemeni a faptului ca in Norvegia ultimilor aproximativ 5 ani, numarul cetatenilor de nationalitate romana sau celor de nationalitate norvegiana cu provenienta romana care ori sunt stabiliti in Norvegia, ori calatoresc in interes turistic, de afaceri sau de munca, a crescut considerabil. Conform biroului central de statistica din Norvegia, atat numarul cetatenilor romani inregistrati in Norvegia cat si cel de norvegieni cu provenienta romana, insumeaza cifra de 13 194 cetateni. Cel mai posibil ca numarul acesor cetateni este concentrat indeosebi in zona Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Telemark si Buskerud.

Dorim prin urmare impreuna cu consimtamantul exprimat prin semnatura, al celor care citesc si sunt in asentimentul meu, curse aeriene concurente celei de la Torp-Sandefjord, acolo unde pontialul numarului de pasageri, pot calatori si de la destinatii precum Oslo-Rygge sau Oslo Gardemoen, la destinatii directe din Romania precum Constanta, Bucuresti, Sibiu, Bacau sau Iasi.

Cu stima,
Mihail Stanciu