Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Administrarea corecta a parcarilor din Palladium Residence
image

Petitie: "Administrarea corecta a parcarilor din Palladium Residence"

Facebook share

Noi, locuitorii din Palladium Residence, semnam aceasta petitie in speranta ca administratorul complexului va face, in final, ceea ce trebuia facut la inceput: administrarea corecta a locurilor de parcare terane.
Motivele acestei petitii sunt nenumarate si pot fi urmarite foarte usor pe grupul public de facebook "Locatari Palladium Residence". Toti cei care detin locuri de parcare in cadrul complexului au platit niste sume de bani importante pentru confortul de a parca masina rapid si usor pe locul alocat. Au fost si sunt in continuare nenumarate cazuri de ocupare abuziva a locurilor cumparate in complex. Exista parinti cu copii mici care trebuie sa parcheze in jurul blocului deoarece isi gasesc parcarile ocupate fara drept. Daca administratorul complexului ar implementa sistemul de bariera cu telecomanda, cred ca toti proprietarii ar fi multumiti. Toti vizitatorii sunt anuntati de catre proprietarii de locuri de parcare ca nu este posibila parcarea in complex deoarece nu este loc. Toate astea ne duc cu gandul la faptul ca singurii care inca mai parcheaza abuziv in complex sunt locatarii care nu au avut bunavointa sau resursele financiare pentru a achizitiona un loc de parcare in curtea complexului.
Administratorului Palladium Residence ii cerem sa ia exemplul Citadella Titan, unde absolut nicio persoana ce nu detine cartela de intrare in complex nu poate introduce masina in curte sau in parcarea subterana.
Daca lasati oamenii in continuare sa se enerveze pe astfel de motive, in mod cert vor continua sa vorbeasca despre asta si vor blama persoana cu cea mai inalta responsabilitate in complex, pentru moment, blamare care devine din ce in ce mai vocala si raspandita.

28/11/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Palladium Residence
Categorie: Propuneri, idei.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =