Prima pagina » Petitii online » INTERZICEREA HALLOWEEN-ULUI IN ROMANIA !!!

Petitie: "INTERZICEREA HALLOWEEN-ULUI IN ROMANIA !!!"

Această sărbătoare care a intrat treptat în România după revoluție invocă spiritele malefice, dracii și infernul, fiind o copie fidelă a unei orgii satanice celtice de invocare a morților care s-a impus în SUA odată cu imigranții irlandezi și scoțieni. În ultimii ani în școli a început o nebunie generală, în frunte cu profesorii și părinții care își îmbracă copii în draci, vrăjitoare sau vampiri și invocă moartea și glorifică cimitirele. De ani de zile fac părinții memorii la inspectoratele școlare generale, să fie interzise petrecerile de Halloween în școli și degeaba, directorii, profesorii și o parte din părinți parcă înnebunesc în preajma zilei de 31 octombrie. Elevii merg la școală cu pălării de vrăjitoare, cu schelete imprimate pe haine, cu ochii și fețele vopsite, ca niște draci. E un cult modern al invocării morții și a lui satana. Ca și popor creștin ar trebui să interzicem Halloween-ul în școli. BOR a cerut anul trecut acest lucru, dar degeaba, ministrul educației și șefii de inspectorate, parcă îi inspiră satanael și continuă să aprobe orgia morții în școli. În ziua de 31 octombrie în școliile din România nu se mai fac ore, toată lumea e preocupată să fie vampiri sau Dracula de Halloween, perturbând programa școlară. În Rusia ministerul învățământului a interzis Halloween-ul în școli, considerându-se o sărbătoare satanică, care perturbă tradiția ortodoxă, iar cercetătorii ruși au realizat că după Halloween, copiii devin depresivi și violenți.

02/11/2015