Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Semneaza pentru construirea unui metrou Cluj - Cairo prin tunele dacice ce leaga Bucegii cu Egiptul pe sub med...
image

Petitie: "Semneaza pentru construirea unui metrou Cluj - Cairo prin tunele dacice ce leaga Bucegii cu Egiptul pe sub mediterana."

Facebook share

Tunelurile exista!!!! Avem nevoie de sustinerea ta pentru a dinamiza economia nationala si pentru ca Romania sa redevina o putere militara internationala prin reteaua de Metrou Satu Mare-Cluj-Bucuresti-Sofia-Atena-Herklion-Alexandria-Piramide!!!! Detalii despre tuneluri pe Adevarul.ro la Unii spun că ar fi o reţea care comunică pe sub pământ cu piramidele din Egipt, alţii, că acolo se ascund baze secrete pe care nimeni nu ar trebui să le cunoască. Teoria existenţei unor tuneluri şi săli secrete sub muntele Ceahlău a fost puternic alimentată de mărturia unui profesor din Iaşi, care susţine că ar fi pătruns într-un astfel de tunel. Profesorul de fizică Constantin Bursuc, în vârstă de 71 de ani, cunoscut în mediul inventatorilor din Iaşi, este cel care a lansat povestea reţelei subterane, pe baza unor experienţe pe care susţine că le-a avut în anii ’90. Acesta spune că cercetarea a realizat-o cu ajutorul unor metode neconvenţionale, precum salturi în spaţiu, dedublare sau telepatie, dar că nu a mai continuat să studieze tunelurile subterane în ultimii ani.

23/03/2016

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Categorie: Stiinta si tehnologie.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =