Prima pagina » Petitii online » Legalizare Marijuana

Petitie: "Legalizare Marijuana"

Buna ziua. Nu o sa ma chinui sa vorbesc nici exemplar dar nici fals, ca majoritatea politicienilor, o sa vorbesc normal pentru a ma putea face inteles si pentru a incercara de a elucida vechea dar tot odata si actuala problema, nelamurire care parca se amana "de la un deceniu la altul". Sunt un simplu copil de 18 ani, cu parintii plecati in strainatate de 14 ani de zile, care doarme odata la 3 zile nestiind din ce cauza cu toate ca am fost si la psiholog pentru acest lucru iar in doctori si pastile nu ma incred pur si simplu.Sunt fixist ca fiecare presupun. In tot acest timp am consumat alcool ocazional, la petreceri, in casa,in cluburi etc. Cu ce m-a ajutat? Sau cu ce a ajutat pe cineva vreodata alcoolul pe orice plan? Aaa da mi-am adus aminte. Pe toata lumea, pe plan medicinal, la dezinfectarea ranilor.Pe plan financiar te distruge .Se vinde in doze excesiv de mari, nu inteleg scopul pentru care eu ca om a-s consuma intr-o zi sa zic 2 kg de vodca, de wiskey, de bere etc. Sunt milioane de cazuri in aceasta lume in care alcoolul a distrus familii, a distrus copii datorita tatilor sau mamelor care consumau alcool (nu neaparat alcoolici, pentru ca pana la urma este vorba de un copil care nu gandeste rational ), a distrus relatii indiferent de natura lor, a distrus orice si mai important decat asta, te distruge pe tine ca persoana .Te afecteaza atat biologic , mancandu-ne pe dinauntru, imbolnavindu-ne absolut toate organele daca pot sa zic asa .Ma uit dimineata cand ies afara , vad carciumile pline numai de oameni batrani care beau pana pleaca pe 7 carari acasa .Ce exemplu dati copiilor? De curand am inceput sa fumez marijuana . Si ce credeti? Dorm in fiecare zi la aceeasi ora. Nu mai am stari de anxietate , stari nervoase, stari de neliniste. Nu mai simt absolut nimic care ma macina pe dinauntru,ma transforma intr-o fire super calma. Si nu numai in cazul meu vorbesc ci in cazul tuturor.Credeti-ma. (Deci vedeti oameni buni solutia nu e in alcool daca esti suparat etc. Si nu e nevoie sa o consumi in doze excesiv de mari ca alcoolul. Pe tigari care scrie foarte clar pe ele ca ucid , ca provoaca cancer,de ce le mai tine-ti pe piata fratilor? Vreti sa scapati de noi ? Vreti sa ne omorati? interziceti-le si nu mai moare nimeni. Nu v-a mai ganditi la binele nostru? Cand creste-ti impozitele , amenzile ? Nici atunci presupun. Va scot ochii pentru ca daca nu erau salariile astea de mizerie si nu crestea-ti TOTUL mama, tata poate ar fi muncit pe 10 milioane neputandu-si sa isi achizitioneze vreodata in 10 vieti o casa sau o masina . Si chiar daca isi achizitiona o masina, dadea 7 milioane din salariul de 10, iar dupa calculati si voi.... Dumnezeu cu mila oameni buni. Iar eu poate nu as mai fi trait de la 4 ani fara parinti langa mine sau poate nu as mai fi avut aceste stari de anxietate si singuratate. Noroc ca am avut tot timpul din lume doar pentru mine si am putut sa ma auto-educ singur.Scoala romaneasca habar nu are sa ne pregateasca pentru viata asta cruda.Cica bacalaureatul este un examen al maturitatii nu?Deci emani maturitate dupa ce iesi din bac si te descuri peste tot in viata ca doar de asta te duci 12 ani ca un robot la scoala sa devii matur. Din cauza tigarilor se moare. Din cauza alcoolului nu mai zic ce se intampla. Dar va intreb acum: Din cauza marijuanei care se consuma in materie de grame(mult spus grame) ,nu de kilograme, ca alcoolul sau intr-un numar atat de mare ca tigarile(majoritatea fumand 1 pachet 2 pe zi),2 grame maxim la zii fiind de ajuns pentru oricine ce se intampla?Va spun eu daca nu stiti:Va ofera o stare de calmitate , deseori senzatia de foame , puteti socializa cu oricine, glumele sunt mult mai frumoase si tot asa . Ce e rau in asta? Pentru a muri de supradoza trebuie sa fumezi 14 kg intr-o zi ceea ce e imposibil nu?Asadar de ce i se spune drog de mare risc? De ce este permisa ca medicament in spitale desi spuneti ca e un drog? Drogati pacientii?Eu daca consum marijuana in vazul unui politist sunt arestat? ce fapta grava fac sau ce pericol reprezint asupra acestei societati cand dupa ce fumezi marijuana esti foarte calm Tigarile normale contin ARSENIC care este doar una din cele patruzeci de mii de substante pe care le contin tigarile, acesta fiind folosit la otravirea sobolanilor, pe cand marijuana contine doar 12 substante , care te mai ajuta ca si pe doctori de altfel dupa cum vad...nu? Nu am vazut sa se foloseasca tutunul prin spitale. Suntem in 2016, Secolul XXI, nu mai fiti asa comunisti si deschideti o data ochii . Poate a-ti scapa si de dealerii de droguri. Macar faceti locuri special amenajate le tine-ti sub supraveghere nu e nimic rau in asta . Daca nu va convin spusele mele scoate-ti alcoolul si tigarile ca ne OMOARAAA si legalizati prostia asta care ne face sa fim oameni nu animale, cum ne face alcoolul sa devenim. Si mai sunt multe de spus dar ma opresc aici ca nu are rost. Suntem cu 50 de ani inapoi .A MURIT CEAUSESCU. Guvernul si-ar putea deschide chiar lantul lor de cafenele, magazine. Cum majoritatea tinerilor si a oamenilor fumeaza marijuana, ia-ti tine in tara o sa va mire cand o sa scada cifrele tinerilor imigranti.(de la Ceausescu la guvern, de la guvern la majoritate, de la majoritate la imigranti este un pamflet tratati-l ca atare)

03/10/2016

Destinatar: Guvernul Romaniei