Prima pagina » Petitii online » Catre studentii Spiru HARET 2008-2009 si toti ceilalti care au probleme: Sunteti de acord sa dam in judecata M...

Petitie: "Catre studentii Spiru HARET 2008-2009 si toti ceilalti care au probleme: Sunteti de acord sa dam in judecata MECTS si Spiru HARET sau amandoua"

Nu are sens sa expun legi sa aduc argumente aici de ce trebuie sa facem asta .
Rolul acestei petitii este de a ne strange cat mai multi pentru pentru a putea face fata la costurile unui avocat bun care sa ne reprezinte .

Avocatul va decide ordinea actionarii in instanta probabil MECTS in prima etapa , SPIRU sau amandoua.

Vom gasi un avocat vom pune aici tarifele, ne organizam si tot impreuna vom cadea de acord sau nu ,altfel nu facem nimic.

Ce dorim de la un avocat?
Sa fie clarificata situatia noastra odata si pentru totdeauna si publicarea unui act oficial care sa ateste acest lucru .
Bineinteles acel avocat va primi toata documentatia pe care o veti trimite voi cu fiecare particularitate in parte pentru a putea expune in fata instantei toate Nedreptatile indurate de noi.

Multi dintre voi mi-ati scris ca trebuie sa cerem daune morale si multe altele,toate acestea vor fi dezbatute dupa ce incepem sa lucram cu avocatul.

ROLUL ACESTEI PETITII este UNUL SINGUR de a ne mobiliza si sustine financiar un avocat.
Aceasta petitie nu are nici un efect pentru Minister nu ne baga nimeni in seama cu semnaturi electronice.
Noi ne organizam aici prin e-mailurile voastre si numele reale ...

Totul va fi afisat pe un site creat special.
Tot impreuna vom stabili cum va fi facuta plata catre avocat ca sa nu exista suspiciuni poate vom lua legatura cu o televiziune ca sa exista transparenta deoarece daca vom fi multi asa cum se va si intampla devine o problema complexa.

Haideti sa incepem cu acordul vostru pentru a plati un avocat.

Pentru a putea fi solidari cu totii nu trebuie sa va prezentati la relicentiere ea fiind ilegala si fara suport.

Nu trebuie sa ne prezentam la relicentiere in prima etapa.

Precizez ca aceasta petitie este pentru mobilizare
Am fost foarte simplu in aceasta petitie deoarece mai intai trebuie sa fim multi care sa fim de acord sa platim un avocat si dupa aceea acel avocat impreuna cu noi pe acel site care il vom crea dupa aceea sau cu ajutorul Asociatiei Absolventilor Universitatii Spiru Haret poate pe situl lor vom posta ...vom vedea parerile voastre aici .

Semnati petitia si postati-va parerile.
Ultima rugaminte este ca acele comentarii pe care le postati sa fie fara injurii la nici o institutiie .

11/08/2010

Autor: Ciprian