Prima pagina » Petitii online » Interzicerea detinerii de caini zgomotosi in zone centrale, aflati la casele din vecinatatea blocurilor

Petitie: "Interzicerea detinerii de caini zgomotosi in zone centrale, aflati la casele din vecinatatea blocurilor"

Sunteti de acord cu interzicerea cainilor zgomotosi in zone centrale ale Bucurestiului, detinuti de proprietari iresponsabili, aflati la casele din imediata vecinatatea a blocurilor? Daca sustineti acesta afirmatie, va rog sa semnati petitia. Locuiesc in zona Unirii, paralel cu splaiul Unirii, unde am achizitionat un apartament care are si o terasa. De cand ne-am mutat nu am putut folosi apartamentul linistiti, intrucat pe strada Str. ION RACOTEANU,nr. 1,sect. 3,loc. Bucureşti, un cetatean arab a inchiriat o casa pentru sediu de firma si si-a adus un caine ciobanesc sa ii pazeasca firma. Acest caine latra non stop si ziua si noaptea si se face ecou fiind colt de strada, si desi, am facut nenumarate plangeri la Politia locala si Politia sect.10 nu s-a rezolvat in nici un fel. Politia locala mi-a spus ca nu are lege sa il pedepseasca si ca, cainele, nu a latrat cand au venit ei, de parca cainele latra la ordin. De la sect.10 de Politie am primit raspuns ca i s-a pus in vedere sa nu mai tulbure linistea publica, dar atat. Am propus Primariei sect 3 modificarea hotararii locale, in sensul de a extinde hotarea locala cu privire la galagia produsa de caini la bloc si pentru cei care detin caini la casa, si Politia Locala mi-a raspuns ca hotarea nu se modifica. Imi mai ramane sa ii actionez pe toti in instanta si cine stie, poate vom avea mai mult noroc si se va face dreptate insa a trecut aproape 1 an de cand incerc sa imi fac dreptate. Ceea ce nu pot sa inteleg este cum de Politia Romana nu poate face nimic concret si nu poate aplica sanctiuni ca sa apere cetatenii de buna credinta de mitocani? De ce este voie cu caini zgomotosi in centrul orasului si nimeni ii sanctioneaza pentru zgomot? Cine poate sa te ajute sa iti faci dreptate in acest sens? Legea privind linistea si ordinea publica este destul de ambigua si este greu sa dovedesti ca tu ai dreptate. Multumesc.

13/06/2019

Destinatar: POLITIA