Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Legi mai aspre pentru bataile intre adolescenti
image

Petitie: "Legi mai aspre pentru bataile intre adolescenti"

Facebook share

In urma filmuletului care circula pe internet, cel in care o adolescenta este batuta crunt de catre 2 specimene, am luat decizia de a formula o petitie prin care vreau sa cer inasprirea legilor, atat pt agresori, cat si pentru parintii acestora, pentru a mai evita astfel de incidente. Acesta nu este un caz izolat. In ultima perioada, s-au inmultit astfel de cazuri in care sunt implicati adolescenti cu varste cuprinse intre 12-17 ani si nu stiu daca in 50% dintre aceste cazuri s-a luat o masura corecta si justa pentru victime. Multe dintre persoanele atacate sa tem a face o plangere penala din cauza faptului ca aceea violenta s-ar putea repeta si chiar mult mai grav decat anterioara, de aceea multe cazuri raman nerezolvate si trecute cu vederea.
Prin aceasta petitie solicit ca legile pentru astfel de violente sa fie inasprite, si parintii dar si copii acestora, indiferent ca sunt minori sau nu, sa se racoareasca putin in inchisoare, poate asa se racoresc si reflacta asupra faptei comise. De asemenea, as dori ca victimele sa fie protejate de autoritati, in cazul in care, ''prietenii'' agresorilor se gandesc sa faca dreptate si sa tina partea celor vinovati.
Nu as vrea ca aceste cazuri sa mai fie trecute cu vederea sau sa se dea o simpla amenda parintilor, nu, vreau ceva mai mult. Semnati aceasta petitie!! Maine-poimaine copilul vostru poate ajunge in aceasta situatie!

16/05/2017

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =