Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Pentru o lume mai buna si mai inteleapta - PRO casatorii gay!
image

Petitie: "Pentru o lume mai buna si mai inteleapta - PRO casatorii gay!"

Facebook share

Aceasta petitie, trebuie specificat, se refera la casatoriile sau parteneriatele intre persoane de acelasi sex si nu la adoptii de catre cuplurile gay!Aceea e o alta tema, cu alte argumente!
Poate multi cetateni nu stiu exact despre ce e vorba sau stiu foarte putine, dar deseori sunt indusi in eroare de mass-media. V-as ruga sa va rupeti 5 minute din timpul dvs. pretios sa cititi aceasta petitie, chiar daca nu va atrage atentia foarte mult!
In Romania, la ora actuala nu se conosc multe lucruri despre aceasta tema deoarece este o tara post-comunista, iar in politica si pe plan financiar sunt destule probleme care ii tin pe cetateni cu tensiunea ridicata!
Orientare sexuala a unei persoane nu este o optiune, este ceva cu care te nasti, nu este ereditara, dar nici nu este ceva care poate fi schimbata. Persuasiunea unei societati in lipsa de cunostinte, ii determina pe unii de-a-si nega propria identitate sexuala iar asta atrage dupa sine inselatoria, ipocrizia, frustrarea, lucruri care intr-adevar dauneaza societatii pe termen mediu sau lung.
Homosexualitatea a fost scoasa din manualul de boli psihice din sec. XIX pt ca nu prezenta nici un simptom al unei boli sau tulburari!
Pers cu o alta orientare sexuala sunt exact la fel de normali ca ceilalti in toate sensurile, doar ca au o orientare diferita de cea majoritara, lucru care este tot normal. Pe pamantul acesta nu vei gasi 2 persoane identice, atunci cum putem pretinde ca toti sa fim la fel?
Argumentul normalităţii sociale spune că relaţiile gay trebuie descurajate fiindcă e un comportament ce se abate de la ceea ce e general întâlnit în societate, numit normalitate.
- Care e problema? Variaţia e în general acceptată în societate. Dacă e diferit nu înseamna automat că e şi negativ. Era ceva negativ să fii anti-Hitler în 1939? Mă îndoiesc.
- Ce-ar fi să interzicem căsătoriile între blonzi, fiindcă gena pentru părul blond e recesivă?
- E homosexualitatea o boală? Termenul boală în acest caz e definit ca prezenţa unui dezavantaj ce poate fi determinat obiectiv. În cazul cuplurilor homo, dezavantajul ar putea fi faptul că nu se pot reproduce. Dar dacă lărgim atât de mult definiţia cuvântului boală, atunci şi stângacii sunt bolnavi (fiindcă nu pot scrie cu dreapta), şi artiştii (fiindcă nu pot rezolva ecuaţii diferenţiale), şi inginerii (fiindcă nu pot opera oameni pe creier), etc.
- Cuvântul normalitate defineşte ceva relativ aici, deci subiectiv, care nu ne lămureşte cu privire la valoarea unui anumit comportament. Orice comportament poate fi văzut ca negativ sau pozitiv, în funcţie de perspectiva din care-l priveşti.
Se mai spune ca "familia" e celula de baza a societatii si este egala cu barbat + femeie. Deasemenea se mai spune ca este o forma de supravieturie a speciei. Total gresit. În acelaşi mod în care căsătoria civilă şi căsătoria religioasă sunt evenimente diferite, şi noţiunea de familie are 2 sensuri separate ce n-ar trebui să se influenţeze una pe alta. A spune că sexul între cupluri gay e contra naturii fiindcă nu duce la reproducere e irelevant. După ilogica asta ar trebui să interzică şi căsătoriile în care un individ e steril şi ar trebui criminalizată contracepţia, că doar e "contra naturii".
Scopul sexului nu-i exclusiv reproducerea. De fapt, un om va face sex în viaţa lui de câteva sute sau mii de ori, dar va face abia 1-2-3 copii.
In toate tarile evoluate sunt aprobate casatoriile intre persoane de acelasi sex iar in multe dintre ele si adoptiile (lucru care nu-l dezbatem) iar peste tot in aceste tari s-a constatat o imbunatatire radicala a societatii deoarece:
- Minoritatile nu mai faceau parade pt cererea drepturilor
- Nu se mai expuneau asa de mult pt popularizare pt ca societatea ii recunostea si ii sustinea si nu mai era nevoie (in tarile unde exista casatorii gay rar vezi cupluri tinandu-se de mana pe strada deoarece stiu ca au dreptul si nu mai au nevoie, ce e interzis e mai tentant)
- Societatea a fost privita ca toleranta si deschisa avand mult beneficii atat in interiorul ei cat si in exterior!
Printre tarile care au aprobat casatoriile gay (sau parteneriate, cum vreti sa le numiti) se numara: Canada, unele state din SUA, Mexic, Columbia, Spania, Franta, Germania, Austria, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Islanda, Grecia, Ungaria, China, Japonia, Israel, Australia, Africa de Sud, etc....

"In viata aceasta tot ceea ce conteaza e iubirea, iar ea nu tine cont de varsta, conditie sociala, sex, diferente... ea nu tine cont de nimic. Ea pur si simplu exista"

Sa fim intalegatori, toleranti si mai uniti! Doar asa vom putea evolua in continuare!

TOTI SUNTEM OAMENI SI AVEM DREPTURI EGALE. NIMENI NU ARE DREPTUL SA DISCRIMINEZE SI SA FIE DISCRIMINAT!

28/01/2009

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei!
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =