Prima pagina » Petitii online » Salvarea paraului din Scheii Brasovului!

Petitie: "Salvarea paraului din Scheii Brasovului!"

A treia si ultima parte a drumului din Prund inspre Pietrele lui Solomon, o atractie turistica bine cunoscuta, este dublat de un parau. Acest parau care, chiar daca a fost distrus (indreptat) prin asa zisa latire a drumului si chiar daca in weekend poarta la vale gunoaiele celor care considera ca plasticul este un produs biodegradabil, nu numai ca incanta trecatorul, adaugand farmec acestei oaze de relaxare, ci face de atata timp parte din zona aceasta plina de verdeata si din viata celor care locuiesc aici! Pe langa faptul ca dezinteresul total al autoritatilor fata de mediul inconjurator a dus la indreptarea radicala al acestui parau, indepartand meandrele sale naturale si astfel PERMITAND apei excesive din amonte sa inunde in repetate randuri Scheiul, tot mai multe voci exprima astuparea sa pe viitor, pentru crearea unei strazi mai late si de parcari pentru turistii tot mai numerosi. Poate cu ajutorul acestei petitii se vor implica destui de multi in salvarea zonei de la distrugere excesiva. Sau poate va ajunge la urechile cuiva din administratia publica, si se vor lua masuri intru conservarea paraului (largirea gurii canalului in care se revarsa, pubele care vor fi si golite, Iar celor care vin cu sutele weekend de weekend: O plimbare pe jos din Prund va ia in jur de 30 de minute, timp in care va conectati cu adevarat la natura. Gunoaiele aruncate la intamplate otravesc apa potabila, si chiar daca ele sunt colorate, nu contribuie deloc la estetica. Poate ne invatam macar copii sa incerce sa pastreze ceea ce noi nu am putut,cat a mai ramas. Ce ziceti, se poate? Nepasarea colectiva ne distruge mediul, viitorul dar cu timpul si propria specie. Specie din care fac parte si cei de la administratia judeteana, primarie, etc! La cat mai multe semnaturi si sharuri pe retele. Multumesc

12/07/2019

Destinatar: Primaria Brasov