Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Apărăm suveranitatea cetăţenilor şi a statului român si cerem demisia lui Basescu si a CCR", pagina 1

Facebook share
 
Mircea SERBAN (24 August 2012, 12:21)
Experimentul Basescu
Aidoma show-ului de pe scena feeric luminată de la “Românii au talent” unde mentalistul Gog a distras tuturor atenţia pentru a plasa poanta pe retinele dilatate de uimire, arătând românilor Constituţia, cu fiecare show electoral la care a participat, Traian Băsescu a adormit vigilenţa electoratului român.
Recuzita de care s-a folosit preşedintele Traian Băsescu –iar proba în acest sens este deţinută de ziare, analişti politici, nu a exclus nici Serviciile Secrete în rolul jucătorului “şansă”, reiterat în pasajele din teoria jocului astfel, el, preşedintele “jucător”, a mascat prezenţa hazardului cu abilitatea unui mentalist şi a câştigat simpatia milioanelor de români, dar abia acum se vede că astfel, a afectat „jocul” şi defectat guvernarea acestui stat, căruia îi suntem cetăţeni!
“Experimentul Băsescu” a avut şi are –încă, scopul de a imbeciliza întreaga societatea românească, iar pentru atingerea unor performanţe în acest sens au fost implicate persoane din servicii secrete.
Alegerile locale din 10 iunie 2012 aduc dovada, că “experimental Băsescu” a intrat într-o etapă nouă.
Militarizarea unor autorităţi ale statului –de exemplu, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date al cărui director este chestorul de poliţie Ctin. Manoloiu, parte procesuală în sistemul jurisprudenţei româneşti, are drept scop sifonarea, recuperarea, uzurparea suveranităţii cetăţeanului român!
Cine credea –în ciuda diagnosticului „stupid people”, că românii vor accepta pierderea totală a suveranităţii individuale, colective, naţionale s-a înşelat!
O mare parte a populaţiei din România comentează –din ce în ce mai susţinut şi argumentat, şi despre renunţarea la acea parte a suveranităţii naţionale oferită în schimbul aderării noastre la Uniunea Europeanâ –UE, dovada cea mai elocventă a probelor ce susţin doza românească a revoltei, este lipsa de reacţie legislativă a structurilor europene în ce privesc politicile de securitate în faţa unor atacuri din exterior, dar mai ales din interiorul uniunii! Nu greşesc deloc, iar fraza stă bine înfiptă în logica ce dă forţă textelor de protocol internaţional, căci incidentul petrecut la Tuşnad cu imixtiunea lui ORBÁN Viktor în campania pentru referendumul de demitere a lui Traian Băsescu este probatoriu!

De la statutul de comentatori până la cel de justiţiari în opoziţie cu statul incapabil să asigure cetăţenilor săi normalitate în funcţionarea serviciilor de Justiţie, este doar un pas pe care se pare că nu numai Traian Băsescu şi forţe politice interne, doresc a-l impune populaţiei, dar sunt evidente şi tendinţe similare din exteriorul statului român!

Militarizarea –pe nesimţite, cu nesimţire a unora din autorităţile guvernamentale ale statului român, până deunăzi civile, precum în majoritatea ţărilor din lume, aflate sub regim de democraţie, a contribuit la uzurparea suveranităţii statului, la slăbirea acestuia fără precedent în întreaga Istorie a Ţărilor Române şi a României!

Traian Băsescu este „bomboana de pe colivă” a unui sistem totalitar bolşevic-liberal, prin care societatea românească –înainte de a fi înmormântată de istorie, e pusă în lanţurile noului sclavagism mondial!
Orice tentativă de nesupunere faţă de acest despot şi jucător al diavolului –Traian Băsescu, merită atenţia şi respectul celor care au, genetic, liberatea ca forma de contemplare şi luptă a vieţii cu moartea!

Este târziu deja –în noapte, dar şi în viaţa de politician a multor cetăţeni ai României, care au contribuit operativ la aplicarea „experimentului Băsescu”.

PS.
Textul de mai jos a fost publicat aici: www.cronicaviseuana.ro la data de 12. 06. 2012 cu mult inainte de izbucnirea scandalului REFERENDUM-CCR-TRAIAN BASESCU OUT!
Popor superficial

La ora când scriu câţiva profesori de drept analizează înscrisurile referitoare la alegerile locale din Vişeu de Sus, iar eu aştept atât verdictul lor cât şi veştile din alte judeţe, în ce priveşte similitudinea unor erori materiale cu cele consemnate la Vişeu de Sus, aflate –cum spuneam, în analiză pentru a le opune în faţa insanţei de judecată organizatorilor acestor alegeri.
Moralmente documentele puse la dispoziţia magistraţilor incriminează în primul rând pe fostul primar Vasile Ciolpan!
Iată, de ce...
Potrivit Legii Nr. 67/2004, art. 16, ...”Actualizarea listelor electorale permanente se realizează de către primarul unităţii administrativ-teritoriale împreună cu serviciul public comunitar local de evidenţă a persoanelor.”
Studiul înscrisului numit „Proces verbal privind centralizarea voturilor, constatarea rezultatului alegerilor şi aribuirea mandatului pentru funcţia de Primar”, la rubrica a, numărul total al alegătorilor prevăzuţi în listele electorale din circumscripţia electorală, cifra arată că, 15.212 alegători din localitatea Vişeu de Sus, urmează aşi exercita dreptul la vot.
Neofitul, în mod firesc, îşi va pune întrebarea: şi ce dacă?
Un localnic, oricare ar fi acesta, ştie, poate cu aproximaţie, sau poate exact, faptul că localitatea Vişeu de Sus nu a depăşit niciodată cifra de 16 mii de locuitori!
Asta înseamnă, nici mai mult nici mai puţin, faptul că este exclus ca 15.212 locuitori ai oraşului Vişeu de Sus să fie trecuţi de vârsta de 18 ani, deci persoane cu drept de vot!
În termeni ce ţin de vocabularul utilizat de către cei care studiază ştiinţa regulilor şi convieţuirii sociale, adică lexicul dreptului, a pune în circulaţie informaţii false, sau care induc în eroare, este o faptă penală.
Cu ale cuvinte, prin încălcarea prevederilor Lg. 67/2004, atât Vasile Ciolpan –ex primarul oraşului, cât şi Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor –CNABDEP, se situează mai presus de lege, deci încalcă art. 16 (2) din Constituţia României.
Aparent, făptuitorii par a beneficia de circumstanţe atenuante, întrucât nimeni, nici un cetăţean major, nu s-a prevalat de art. 16 din Lg. 67/2004, potrivit căruia, ... (3) Cetăţenii au dreptul să verifice înscrierile făcute în listele electorale permanente. Întâmpinările împotriva omisiunilor, înscrierilor greşite sau oricăror erori din liste se fac în scris şi se depun la primar. (4) Primarul ese obligat să se pronunţe, în scris, în cel mult 3 zile de la înregistrarea întâmpinării.”
Însă, nici o şansă reală care ar putea exonera de răspundere pe făptaşi, cu atât mai mult cu cât, potrivit HG 144/2012, art. 10, ...”Prefecţii, cu sprijinul Autorităţii Electorale Permanente, organizează în cel mai scurt timp instruirea primarilor şi a secretarilor comunelor, oraşelor şi municipiilor cu privire la sarcinile ce le revin în vederea organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale.” Deci, ambilor li s-a atras atenţia în legătură cu prevederile Lg. 67/2004, ceea ce anulează orice urmă de clemenţă!
Fapta are aşadar caracter premeditat şi repetat întrucât, dacă la alegerile din 2008 listele electorale ar fi fost actualizate, cifra ar fi fost corectă şi în anul 2012!
Această eroare materială obligă –conform procedurii codului civil, art. 281, la îndreptarea de către insanţă în cazul în care socoteala este consecinţa unei erori de redactare, dar cum înscrisul cu pricina nu este un bun asupra căruia instanţa nu a fost investită şi pe cale de consecinţă nu s-a pronunţat, înscrisul este lovit de nulitate!
Poate vă întrebaţi, stimaţi cititori, de ce aduc această chestiune în atenţia dumneavoastră şi –sper cât mai curând, în faţa instanţei de judecată?
Titlul ales –cred, este un indiciu pentru răspuns...
Dacă este insuficient, îl voi aprecia cu un citat care aparţine lui Petre ŢUŢEA: ...”Un tâmpit mai mare ca mine nu există. Să faci treisprezece ani de temniţă pentru un popor de idioţi! De asta numai eu am fost în stare...”
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
cand si-l va publica si "postaciul" (24 August 2012, 23:31)
Ai auzit de persoane care nu sunt localnici dar au drept de vot in localitatea respectiva
Petre Tutea vazuse prea multi ca tine care ies ca paduchele in frunte! Si se dau mari intelepti.
Fiindca cititorii tai nu stiu, le poti spune "matale" cate zone asa-zis "rezidentiale" sunt pe raza localitatii Viseu-de Sus? Si cati au venit din orasele din imprejurimi, in week-end, sa se racoreasca sau sa se odihneasca aci?
Ce zici? Ne "luminezi" si pe noi cu un raspuns?
Ca despre "sansa" de a-l urma pe Tutea... nu poti avea vreo nadejde!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea SERBAN (24 August 2012, 14:45)
Comunicat
Rog, pe toti cei care semneaza aceasta petitie, sa transmita mai departe acest link: http://www.petitieonline.ro/petitie/50800140/semneaza pentru a ridica ritmul semnarii acesteia, in vederea trimiterii catre Parlamentul Romaniei, autoritate rugata sa nu dea curs deciziei CCR!
Multumesc tuturor!
Cu respect, Mircea SERBAN
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bratu Florica Elisabeta (24 August 2012, 13:39)
Bună ziua. Sunt președinta Asociației EuroSENIOR a...
Bună ziua. Sunt președinta Asociației EuroSENIOR a Pensionarilor și Exproprițilordin România și suntem cu toții total nemulțumiți de mizeriile crate de acest Băsescu și clica lui și nu mai acceptăm să fim călcați în picioare și manipulați de o gașcă de borfași.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Bratu Florica Elisabeta (24 August 2012, 13:39)
Bună ziua. Sunt președinta Asociației EuroSENIOR a...
Bună ziua. Sunt președinta Asociației EuroSENIOR a Pensionarilor și Exproprițilordin România și suntem cu toții total nemulțumiți de mizeriile crate de acest Băsescu și clica lui și nu mai acceptăm să fim călcați în picioare și manipulați de o gașcă de borfași.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea SERBAN (24 August 2012, 14:51)
indemn, instigare
Va indemn, va instig, sa semnati cu totii aceasta petitie spre a fi transmisa CAT MAI CURAND CU CEL PUTIN 100 MII DE SEMNATURI, Parlamentului Romaniei pentru ca aceasta autoritate suprema a vointei populare, sa poata ANULA DECIZIA CCR!
Semnati, si comunicati si altora linkul acesta!
Cu multumiri, Mircea SERBAN
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
suciu (23 August 2012, 13:27)
sa-si dea toti demisia, sa intre tara in...
sa-si dea toti demisia, sa intre tara in normalitate, este prea multa btjocura si am ajuns un popor al nimanui
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
suciu (23 August 2012, 13:27)
sa-si dea toti demisia, sa intre tara in...
sa-si dea toti demisia, sa intre tara in normalitate, este prea multa btjocura si am ajuns un popor al nimanui
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
diana (25 August 2012, 16:35)
de ce nu a lui Ponta?
daca doriti suverantitatea statului roman atunci de ce nu cereti demiterea lui Ponta si a "consilierului" lui ce reprezinta intromisiunea fara precedent in afacerile interne ale Romanie.i
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
C.P. (25 August 2012, 19:49)
Numai atunci când...
România îşi va recăpata liniştea numai atunci când ultimul băsist va fi spânzurat cu maţele hămesite ale ultimului portocalist!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
suciu (23 August 2012, 13:27)
sa-si dea toti demisia, sa intre tara in...
sa-si dea toti demisia, sa intre tara in normalitate, este prea multa btjocura si am ajuns un popor al nimanui
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
prodan (27 August 2012, 09:15)
jos basescu ca ne face tara de ras
sa plece pe mare cu vaporul si sa se intoarca cand va veni flota romana inapoi ,dar sa lase la plecare tot ce a luat cu hapca.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
GEO STROE (29 August 2012, 16:37)
„România va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă ...
„România va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!”

PARTIDUL ROMÂNIEI EUROPENE – P.R.E.

COMUNICAT nr.19 din 23 august 2012

Conducerea Partidului României Europene - P.R.E., partid național, de unitate naţională, al oamenilor liberi - al producătorilor români, cu doctrină naţională, democratică și cu vocație comterristă (pe Terra noastră comună), de centru-dreapta:
constatând că România a devenit o colonie la cheremul S.U.A, al unor funcționari U.E. de culoare populară, nealeși democratic, și al alogenilor;
luând act că țara a fost vândută de alogenul trădător al voinței naționale, numitul Traian Băsescu, care trebuie judecat pentru înaltă trădare a națiunii, cam la fel ca și necoptul fost rege trădător Mihai la 23 august 1944, dar față de Moscova;
luând în considerație faptul că în România s-a desfășurat și e în curs de finalizare o adevărată lovitură de stat teroristă, planificată din timp contra României de același susnumit și gașca lui hoți, numită de manifestanții din Piața Universității partid al ****** și escrocilor, și susținută de marea finanță care a mai îngenunchiat și în decembrie 89 România, sprijinind complotul terorist și sângeros al trădătorilor din interior și care ulterior au îndatorat-o printr-un șir de politicieni corupți și vânduți;
constatând că S.U.A. și unele instituții U.E. nu au nici o legătură cu democrația, cu adevărul și dreptatea pentru națiunea dacoromână, prin nesocotirea voinței naționale, și deci nu ne putem aștepta niciodată de acum încolo la ceva bun din partea acestora, câtă vreme hotărăsc alții în locul nostru. Statul de drept și democrația atât câte erau, sunt corupte, tocmai prin sprijinul acordat de S.U.A. și U.E. Celor care încalcă brutal și fățiș Constituția și legile statului român;
luând în considerație că numitul așa numitul Partid Democrat Liberal s-a scos singur în afara vieții politice din România și merită să fie izolat și aruncat la lada de gunoi a istoriei prin săvârșirea în grup a unor infracțiuni contra statului, furt și terorizarea cetățenilor, aservirea lui unor agenturi străine, prin încalcarea legii partidelor politice, devenind un partid mafiot și criminal;
constatând că singura soluție este de nesupunere civică față de alogenul dictator tiran Băsescu și izolarea agenturilor băsiste din toate instituțiile ocupate de acoliții acestui infractor;
f. luând aminte că susnumitul, complotând contra democrației va trece la răzbunare contra patrioților români care doresc un stat de drept, național, suveran și independent și o democrație reală, europeană în România, la ștergerea urmelor infracțiunilor sale multiple, pentru ca apoi să fugă în străinătate unde și-a asigurat retragerea cu toata familia pentru a trăi fericiți până la adânci bătrânețe pe baza fraudelor și averilor acumulate prin furt din avuția națională și alte afaceri criminale;
g. luând în consideraţie că în actuala situație internă și internațională România nu mai are nimic de pierdut și că trebuie să iasă în stradă pentru a impune democratic o noua conducere care să fie cinstită și să țină la această națiune și la demnitatea ei de țară liberă și suverană;
h. atenționând asupra faptului ca România a suferit mai multe pagube și a pierdut mai mult sub N.A.T.O. și U.E. decât sub ocupația turcă și țaristo-sovietică la un loc, primind în schimb numai promisiuni și lozinci, controale și ordine antinaționale, participări la războaie în interesul lor;
i. constatând că pe mapamond există state, ca de exemplu China - miracolul lumii, care realmente au ajutat sincer România în momente cum au fost 1968 și 1989, când era în joc însăși independența și suveranitatea noastră, precum și alte state emergente care cinstesc demnitatea noastră națională;
j. dând glas voinţei de independență și eliberare naţională de sub controlul de tip colonial al U.E. (care pare mai degrabă un fel de uniune sovietică occidentală) și S.U.A., precum și a unor evrei mafioți și lacomi care râvnesc la resursele României, voință care se consolidează în rândul oamenilor liberi, al clasei mijlocii din România;
k. constatând că așa-zișii judecători ai curții băseșciene s-au descalificat și au devenit activiși PDL,
este împuternicită să declare următoarele :
1. P.R.E. cheamă toate forţele politice responsabile, sindicale, profesionale, oamenii de cultură, de ştiinţă şi artă, pe toţi cercetătorii și personalitățile țării, toate fundațiile, asociațiile și federațiile românești de pretutindeni, tineretul şi studenţii, să susţină Armata Română, inclusiv pe rezerviștii care au depus jurământul militar față de România, pentru a consolida democraţia constituţională în România şi pentru a apăra valorile democrației în Europa și în lume. Aceste valori pe care le binemerită națiunea noastră sunt câştigate prin lupte şi jertfe nemuritoare. România își va apăra propriul stat de drept, democratic şi social, european, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii cetăţenilor, dreptatea şi pluralismul politic, care reprezintă valori supreme și va respinge orice amestec din partea oricăror puteri, fie ele și așa-zis europene, dar care par a fi mai mult imperiale, antiromânești.
2. Recomandă Parlamentului României ca, în temeiul Constituției României, să temporizeze activitatea sa prin dreptul parlamentarilor de a nu participa la vot în plen pentru a nu se realiza cvorumul necesar întoarcerii criminalului la Cotroceni contra voinței suverane exprimate prin vot de națiunea română care nu-l mai vrea, tot așa cum a cerut acesta alegătorilor să nu se prezinte la vot, pentru a nu fi validat referendumul nici în Parlament și, în ultimă instanță, să-l mai suspende de câteva ori pentru a rămâne atârnat-suspendat până i termină mandatul definitiv. În fond, România poate funcționa și cu un președinte interimar, chiar mai bine decât cu un președinte atârnat, dar tiran-jucător și dictator -trădător.
3. Cere Guvernului României să acționeze cu toate forțele pentru continuarea programului de redresare a țării, concomitent cu debăsificarea organelor de stat ocupate de pedeliștii și în primul rând a Procuraturii, Serviciilor secrete, Autorității Electorale Permanente, a Consiliului Național al Audiovizualului, precum și a altor instituții care au fost și au rămas aservite dictatorului concomitent cu pregătirea alegerilor parlamentare în conformitate cu Constituția și legile țării. Trebuie continuată depolitizarea completă a instituțiilor și renuntarea la algoritmuri și numiri politice la conducerea unor instituții pentru a se evita situații de genul celor de la Curtea Constituțională în care trebuie aleși judecători de carieră către CSM.
4. P.R.E. propune organizarea unor referendumuri naționale în cel mai scurt timp pentru consultarea națiunii privind ieșirea sau rămânerea României în N.A.T.O. și în Uniunea Europeană, întrucât la accederea României în aceste organisme națiunea română nu a fost consultată democratic, prin referendum. Menționăm că, în aceste probleme de interes național major, cum va voi națiunea, așa va voi și statul român prin Parlamentul său.
5. Propune, de asemenea, instituirea unui grup de specialiști care să facă unele propuneri pentru eventuale modificări ale unor articole din Constituția României în următorii ani.
6. P.R.E. continuă împreună cu unele forțe politice, patriotice, sănătoase și responsabile ale națiunii, pregătirile pentru viitoarele alegeri parlamentare și prezidențiale prin constituirea unui front comun al tuturor forțelor democratice, naționale, pro-europene sub denumirea de BLOCUL UNITĂȚII NAȚIONALE - B.U.N., pentru renaşterea ţării, pe baza unui Program național de ieşire din criză. La alegerile locale, P.R.E. nu a mai putut participa deoarece a avut procese (și, mai nou, mai are) în instanța cu agentura infiltrată de Băsescu în conducerea partidului, pentru a capta sau neutraliza din interior activitatea P.R.E. care a refuzat orice colaborare cu PDL. Cei care au participat la alegerile locale, în mod fraudulos, nestatutar, nu au fost și nu sunt membri ai P.RE.
7. Întrucât S.U.A. și U.E. nu au renunțat nici în ultimul ceas la pretențiile și comportamentul de superputere și de frate mai mare al României, tratând România ca pe o colonie (așa cum au făcut anterior U.R.S.S. și țările Tratatului de la Varșovia), inclusiv prin susținerea fățișă a numitului Băsescu, P.R.E. propune și cheamă națiunea dacoromână să reflecteze asupra unei opțiuni alternative în materie de decizie geopolitică. Momentul Băsescu arată adevărata față a alianțelor, așa că a venit vremea ca România să încheie o alianță strategică globală (comterristă) cu China, Rusia, Brazilia, India (BRIC) și alte țări de talia noastră care respectă demnitatea națiunii noastre în lume. Totodată, conducerea P.R.E. va consulta, democratic, la viitorul său Congres extraordinar din toamna acestui an, în semn de protest față de cele întâmplate și va adopta o nouă denumire. Aceasta ar putea fi, ori Partidul DacoRomâniei Comteriste, cu semnul electoral al Sfinxului dacoromânesc pe un glob pământesc deasupra căruia flutură steagul de luptă al dacilor, fie Partidul Producătorilor Români cu semnul electoral reprezentând o pâine țărănească. În mod cert România va rămâne europeană pentru că ea este națiunea - matcă a vechii Europe, pentru că nu este și nici nu va fi vreodată americană, asiatică sau africană. Incă mai sper într-o Europa unită a națiunilor suverane, nu în supra statul federal, in standarde europene și nu siberiene!
8. P.R.E. cheamă pe cei peste șapte milioane de români care au decis ca marinarul să plece acasă să continue să protesteze periodic în Piața Universității și în piețele publice din localitățile României, precum și oriunde sunt români în lume, și să declanșeze, în cazul întoarcerii președintelui atârnat de propria onoare, o grevă generală și totală din 31 august 2012 până când acesta va pleca definitiv.
9. Români! România se află pe marginea prăpastiei. Politicieni iresponsabili, în cârdășie cu marile corporații transnaționale străine, lacome și corupte, au vândut bogățiile țării străinilor și alogenilor pentru a se menține la putere. Eşecul managementului politic al majorităţii clasei politice necesită controlul judecătoresc concomitent cu exprimarea voinței naționale prin votul suveran al cetățenilor la referendumuri în ceea ce privește deciziile de interes național, inclusiv asupra rămânerii sau ieșirii din U.E. sau N.A.T.O., împrumuturile externe, alianțele politico-economice și militare, până când starea națiunii se va redresa.
Veniți alături de Blocul Unității Naționale - B U N ca să reconstruim România din temelii. Cerem tuturor partidelor neparlamentare, asociațiilor, fundațiilor, federațiilor, sindicatelor, personalităților cultural-științifice libere să ni se alăture pentru ca împreună să acționăm urgent pentru salvarea țării.
Veniți cu noi!

”România va renaşte prin adevăr, dreptate, muncă şi credinţă!”

dr. Geo Stroe,
Preşedinte fondator al Partidului României Europene – P.R.E.
Sediul legal: Bucureşti, Drumul Taberei nr. 26/119, sect. 6 (Favorit), cod 061335, Tel: 0214138434, 0722972522,
Dosar nr. 19007/3/2006, TMB, Secţia a III-a civilă, Dec. civ. nr.2 din 22.01.2007, def. şi irevoc.
înregistrat în Registrul partidelor politice la 27.06.2007,
www.tempusdacoromania.ro,www.partidulromanieieuropene.ro, www.academiadacoromana.ro, geostroe@gmail.com

Bucureşti, nr.19 din 23.08.2012 (23.08.10012, conform Calendarului Fundaţiei Academia DacoRomână T.D.C.)
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Partidul Poporului, org. Bacău (1 Septembrie 2012, 13:53)
v-aţi trezit, domnule stroe ?
Apelul la Alianţa Partidelor Neparlamentare a fost realizat de către preşedintele Partidului Poporului (PP-LC), Cojocaru Constantin, in data de 06.07.2012
Nu mai plagiaţi !
Cel mai mare plagiator este escrocul Dan Diaconescu:
- a plagiat Legea Cojocaru şi a numit-o legea acordării celor 20 000 euro
- a Plagiat Partidul Poporului şi l-a numit "partidul poporului - dan diaconescu"
Nu există poporul dan diaconescu, ci un singur popor, Poporul Român !
Deşteaptă-te române, din somnul cel de moarte !

partidulpoporuluibacau.blogspot.ro
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea SERBAN (11 Octombrie 2012, 21:32)
INDOLENTA
...dupa o buna perioada de vreme decand am initiat aceasta actiune civica am observat indolenta evidenta fata de gravitatea actului de violare a suveranitatii cetatenilor si a statului roman, motiv pentru care me delimitez de cei care tac, arunca cu noroi, sau se resemneaza!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea ŞERBAN (23 August 2012, 09:41)
Romania este un stat suveran, iar suveranitatea...
Romania este un stat suveran, iar suveranitatea este exprimata si prin referendum! Traian Basescu si clica sa de la CCR au violat suveranitatea celor 8,5 milioane de romani care au fost la urne!
Aceasta fapta se adauga celor care pun in pericol chiar viata a milioane de oameni!
Traian Basescu trebuie sa plece, DE ACEEA ESTI CHEMAT SI TU sa semnezi aceasta petitie, nu sta mult pe gânduri!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea ŞERBAN (23 August 2012, 09:41)
Romania este un stat suveran, iar suveranitatea...
Romania este un stat suveran, iar suveranitatea este exprimata si prin referendum! Traian Basescu si clica sa de la CCR au violat suveranitatea celor 8,5 milioane de romani care au fost la urne!
Aceasta fapta se adauga celor care pun in pericol chiar viata a milioane de oameni!
Traian Basescu trebuie sa plece, DE ACEEA ESTI CHEMAT SI TU sa semnezi aceasta petitie, nu sta mult pe gânduri!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mircea ŞERBAN (23 August 2012, 09:41)
Romania este un stat suveran, iar suveranitatea...
Romania este un stat suveran, iar suveranitatea este exprimata si prin referendum! Traian Basescu si clica sa de la CCR au violat suveranitatea celor 8,5 milioane de romani care au fost la urne!
Aceasta fapta se adauga celor care pun in pericol chiar viata a milioane de oameni!
Traian Basescu trebuie sa plece, DE ACEEA ESTI CHEMAT SI TU sa semnezi aceasta petitie, nu sta mult pe gânduri!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Grigore (19 Ianuarie 2014, 14:53)
you are so many
worms? :) yes a lot
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: