Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Stop vaccinarii obligatorii", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/2 1 2
Stefan b. (3 Iunie 2011, 21:30)
Proiectul de depopulare..
Acum cateva luni, Bill Gates a socat lumea prin afirmatiile sale , si anume ca vaccinarile ar trebui sa fie folosite in scopul depopularii. In vaccin se "strecoara" de fapt hormoni feminini, sistemul imuno-deficitar reactionand si invatand sa omoare acesti "intrusi". In momentul cand copilul are varsta adulta/fertila, cand acei hormoni sunt produsi natural, organismul/sistemul imunitar va ataca acesti hormoni si glandele producatoare, fiind asociate virusului "cunoscut" prin vaccinare.

Lista conspiratiei vaccinurilor poate continua.. dar clar, tot sistemul medical este corupt, nu exista dovada ca se vrea binele populatiei!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Delia (7 Iulie 2011, 03:35)
Sustin aceasta petitie si adaug mai multe informatii
Vaccinurile NU sunt obligatorii. Orice pacient are dreptul de a refuza un tratament , o procedura medicala inclusiv vaccinarea.

* http://bestbigdeal.com/rss/index.php/criminalii-de-la-dsp-si-nu-numai-o-discutie
-cu-legea-in-fata
Tot timpul se minte la infinit pe toate canalele, in presa, la radio, la televizor etc ca vaccinurile sunt obligatorii. Aici gasiti baza legala pentru a dovedi contrariul.

* http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/05/24/cum-se-poate-refuza-vaccinarea-
copiilor-baza-legala/

*http://www.legex.ro/Lege-649-20.11.2001-27291.aspx
SC
HEMA de vaccinare recomandata pentru copii si adolescenti in cadrul Programului national de imunizari

*http://www.urbaniulian.ro/2011/05/11/nou-studiu-constata-natiunile
-care-necesita-cele-mai-multe-vaccinuri-tind-sa-aiba-cea-mai-ridicata-rata-a-mor
talitatii-infantile/

* http://assasiniisanatatii.wordpress.com/

* What Doctors Don’t Tell You site (www.wddty.com)
http://www.wddty.com/intensive-vaccine-programme-linked-to-high
er-death-rate-in-infants.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andreea Ghidarcia (7 Iulie 2011, 23:22)
Sustin aceasta petitie
Multumesc pt material o sa-l postez si pe blogul meu http://dei-matei.blogspot.com/
Trebuie sa reusim sa schimbam ceva in tara asta, asa nu mai merge.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Medic microbiolog (28 Iulie 2011, 19:19)
Incredibil!
Nu am citit de mult atatea tampenii. E usor sa vorbesti acum despre refuzul unui vaccin, cand nu mai exista variola si poliomielita este aproape de eradicare...
Fiecare vaccin are alt obiectiv, de aceea exemplul despre tbc este aiurea. Vaccinul antituberculos are obiectivul de a preveni forma diseminata a bolii la copii si nu pentru a eradica bacilul Koch (acest vaccin nu are aceste posibilitati) - ce ar fi sa vedeti odata un copil cu meningita tuberculoasa, ce inseamna aceasta. In scandinavia s-a renuntat la vaccin pentru ca acolo nu mai aduce beneficii, incedenta infectiei fiind extrem de redusa. Daca se opreste vaccinarea la noi - boom.
Vaccinul antigripal are ca si obiectiv reducerea mortalitatii si a complicatiilor, in special la categoria pacientilor cu risc si nu prevenirea imbolnavirilor banale.
Deci: lasati aceste treburi pe seama specialistilor si nu va dati cu parerea despre lucruri care le cunoasteti superficial. Consider ca aceste pareri aduc foarte multe daune societatii romane insuficient educata din punct de vedere medical, gata sa creada orice.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
CIOBANU ROXANA (14 Octombrie 2015, 14:56)
Chiar incredibila nestiinta dvs!
Cand o sa aveti un copil bolnav de leucemie (la 6 luni), artrita juvenila (la 8 ani) si chiar Alzheimmer (la 20 ani) ne auzim!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
catalin tudor (29 August 2017, 08:38)
chiar incredibila nestiinta ta!
Vaccinurile ca toate medicamentele pot avea efecte secundare si efecte indezirabile. Cind efectele indezirabile se dovedesc ca urmare a unei campanii de vaccinare produsul se scoate imediat de pe piata. Pina acum nici un vaccin nu a dat ca efect indezirabil leucemia, artrita juvenila si Alzheimer. La nici un vaccin nu s-a observat aparitia unei boli auto-imune cum ar fi scleroza in placi (probabil Alzheimmer-ul de care vorbesti). Aceasta din urma studiata in raport cu vaccinarea si/sau prezenta adjuvantilor in vaccin nu a dus la nici o concluzie.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dan (21 Octombrie 2015, 00:15)
eroare
Romania are cel mai mare grad de vaccinare TBC si , ce sa vezi , si cel mai mare numar de imbolnaviri ! Coincidenta , sau Ghinion !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
catalin tudor (29 August 2017, 08:47)
TBC
TBC previne cam cu 80% formele grave de tuberculoza la copil.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
sorynu (11 Februarie 2016, 13:05)
vaccin
La noi SPECIALISTII fac evaziune si furt,intr-un cuvint fac bani pe spinarea -sanatatea noastra!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Sorin (23 Aprilie 2017, 17:54)
antivaccinare
Tataie tot te crezi microbiolog.......dar daca este asa cum spui fratia ta, de ce nu isi asuma nimeni efectele secundare dupa vaccin?....va faceti buzunarele pline dupa amaratii astia de copii. Stiai ca au in continut mercur lichid, aluminiu lichid si alte substante nocive corpului uman?...Am prieteni pediatrii si sunt cu totul impotriva acestor vaccinuri....pana si cativa ginecologi sunt de acord cu noi......asa ca voi care doriti sa omorati viata sa va ucida SFANTA CRUCE. Eu am vazut cu ochii mei efectele secundare ale acestor vaccinuri.....pana si un pediatru renumit din bucuresti Gabriela Todea Gros si-a nenorocit propriul copil cu mana ei.....deci frate esti atat ne neansemnat pentru noi, esti atat de mic, caci daca ai avea frica de Dumnezeu ai spune lucrurilor pe nume si ai spune ca si noi cat de mult rau face aceste vaccinuri........
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ghidarcia Andreea (7 Septembrie 2011, 22:14)
Dreptul meu
Doamna doctor, e dreptul fiecaruia sa aleaga ce vrea sa faca cu viata lui. Vrem acest drept sa fie pus in practica fara a avea repercursiuni. Intelegeti?
Nu mai vrem sa fie "OBIGATORIU"
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andreea R. (13 Octombrie 2011, 00:28)
Medicii sunt indoctrinati
Medicii intotdeauna va vor contrazice, insa nu din rea-vointa ci pur si simplu pentru ca sunt indoctrinati. Cei care isi urmaresc scopul au lucrat cu grija- deci cum sa convinga populatia sa se vaccineze? Trebuiau convinsi medicii intai..................
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Delia Ciotlaus (25 Mai 2011, 22:57)
ma bucur ca dupa un an de zile, am gasit acest...
ma bucur ca dupa un an de zile, am gasit acest site.sper ca-mi voi mentine parea contra vaccinarii. am o fetita si nu am vaccinat-o.dar traiesc cu riscul acesta, daca va contacta vreo boala.care e tratamentul in cazul nevaccinarii?sunt sanse reduse de vindecare daca e nevaccinata?
oricum, inca studiez pro si contra vaccinare.nu sunt convinsa total impotriva vaccinului, mai ales ca aflu acum ca va putea fi respinsa copilul in educatie.
numai bine si sanatate
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Andreea R. (14 Octombrie 2011, 14:42)
Nu va faceti griji
Legea europeana nu are (inca) stipulata ca obligatorie vaccinarea, prin urmare daca veti merge in instanta cu siguranta veti castiga dreptul copilului la educatie. Informati-va mai mult aici(www.nuvaccinurilor.blogspot.com) despre efectele negative ale vaccinului, ati facut un mare bine copilului dv! Si eu am un copil pe care nu l am vaccinat de la 2 luni. Si e perfect sanatos! Si nu am de gand sa ii mai fac nici un vaccin!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
belami (26 Iunie 2015, 15:25)
o sa-ti omori copilul
http://www.b365.ro/doi-copii-de-2-si-4-ani-bolnavi-de-tetanos-primul-caz-de-la-m
atei-bals-in-zece-ani_232129.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Aldea Letitia (3 Octombrie 2015, 23:12)
din pacate
Ca-si omoara copilul e una, sa-l ca-l schilodeste, ca ea si asemenea destepte de teapa ei incep sa puna in pericol o lume intreaga e altceva. De ce vor sa mai faca parte din societatea asta daca nu vor sa respecte regulile? Afara cu ei.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
CIOBANU ROXANA (14 Octombrie 2015, 16:39)
serios?
De care societate vorbim de fapt? A celor care isi asuma dreptul de a decide in locul meu? Si cine o sa ma dea afara? Voi?
Ati fost vreodata la Fundeni la Pediatrie la etajul 7? Mergeti acolo si vorbiti cu parinti adevarati, care se chinuie, alaturi de medici, sa tina copiii in viata si apoi puteti sa proliferati cate injurii doriti.
Apropo: recomandarea medicilor (mai ales din strainatate) pentru copiii care au trecut prin chemioterapie este de a nu mai fi vaccinati niciodata. Stiati? Oare de ce?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
dan (21 Octombrie 2015, 00:18)
zombi vaccinati
Sa descoperit vaccinul impotriva prostiei ! Fugiti repede sa-l faceti !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Ana (3 Aprilie 2016, 20:57)
Minciuni
Nu se poate sa credem simple articole, fara dovezi! Si epidemiile sunt invenate. MINCIUNI! Nu citim tampenii pe internet, cum spun cei pro-vaccin, ci vedem documentare, nenumarate, din mai multe tari, unde medici care au fost destituiti, sau chiar omorati, se sacrifica si spun adevarul. Acolo, daca vreti, subliniez, vreti sa va uitati, veti vedea si dovezi clare! Va este teama, oare?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
alexandra (20 Octombrie 2015, 15:51)
Daca un om e vaccinat, de ce se teme de cei nevaccinati?
Pentru ca vaccinurile au termen limita de actiune... dupa un timp, te imbolnavesti cu vaccin cu tot. Asa ca de ce sa ma expun la efectele adverse ale vaccinului, iar mai tarziu ale bolii insasi, daca pot doar sa ma expun la probabilitatea imbolnavirii, care este foarte mica.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/2 1 2