Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Aplicarea Hotararii CGMB 243 din 20/10/2005 privind pastrarea curateniei municipiului Bucuresti de catre pose...
image

Petitie: "Aplicarea Hotararii CGMB 243 din 20/10/2005 privind pastrarea curateniei municipiului Bucuresti de catre posesorii de animale de companie"

Facebook share

Te deranjeaza excrementele de catel pe care trebuie sa le eviti la tot pasul?

Exista o hotarare a Consiliul General al Municipiului Bucuresti nr. 243 din octombrie 2005 http://www.aspa.ro/asa/hcgmb_243.php prin care posesorii cainilor de companie sunt obligati sa stranga mizeriile de la proprii caini. Autoritatile si-au asumat prin aceasta hotarare sa promoveze actiunea de a pastra curatenia domeniului public, prin mijloace de informare in masa si prin orice alte mijloace de care dispune (afise, pliante, s.a.m.d.) si sa sanctioneze cu amenzi contravenientii!
Si totusi, din cate vedem, aceasta hotarare nu se aplica.

De aceea am initiat campania “Strang dupa catel” http://strangdupacatel.wordpress.com/
prin care poti contribui si tu la formarea unui curent de atitudine corecta vis a vis de pastrarea curateniei pe strazile noastre (de exemplu: pune afisul campaniei in scara blocului) si poti sustine solicitarile societatii civile catre autoritatile administratiei publice (platite din buzunarul tau).

In acest sens, am formulat o scrisoare, acum disponibila la http://strangdupacatel.files.wordpress.com/2010/01/scrisoare-autoritati-catei.pdf , prin care cerem aplicarea Hotararii CGMB 243, mai precis organizarea de campanii de informare pentru cetateni si amendarea contravenientilor. Vom trimite aceasta scrisoare autoritatilor responsabile: Primaria Municipiului Bucuresti, Politia Comunitara, Primariile de sector si Administratia Domeniului Public. Daca doriti sa va alaturati demersului nostru si sa fiti semnatarii acestei scrisori, va rugam sa semnati petitia.

17/02/2010

Autor:  
Destinatar: Primaria Capitalei, Politia Comunitara, Primariile de sector, ADP
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =