Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Susțin Legea Falimentului Personal!
image

Petitie: "Susțin Legea Falimentului Personal!"

Facebook share

Legea Falimentului Personal este imperios necesară pentru protecția românilor care au credite la bănci, față de presiunea creditorilor bancari, către care nu își mai pot permite plata restanțelor, fără să fi ajuns în stare de încetare de plăți din vina sau culpa lor. Așadar, legea vine în sprijinul persoanelor care NU MAI POT să își achite ratele și nu a celor care nu vor.
Forma finală a demersului legislativ, așa cum a fost înaintată de fostul senator de Ilfov, Iulian Urban, este o adaptare românească a realității funcționale a legilor similare din USA sau Germania.
Având în vedere actuala situație economică, în care numărul debitorilor persoane fizice a cunoscut aprecieri considerabile, atât în postura de restanțieri ai instituțiilor de credit, cât și în postura de restanțieri ai diverșilor furnizori de produse și servicii, se propune spre adoptare Legea Falimentului Personal, disponibilă la următorul link:

http://www.urbaniulian.ro/2009/08/19/senatorul-urban-iulian-depune-la-senat-proiectul-legii-privind-insolventa-persoanelor-fizice/

Legea Falimentului Personal a fost adoptată deja de Senat și stagnează în cadrul Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, fiind for decizional.
De asemenea, șansele de adoptare a legii sporesc DOAR prin inițiativa civică!
Alătură-te, distribuie, informează(-te), SEMNEAZĂ!

08/04/2013

Autor:  
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =