Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Stop defrisarii padurii de la Ciric, Iasi", pagina 1

Facebook share
 
Popescu Vasile (29 Noiembrie 2010, 13:31)
Manipulare a unui senator PDL
Domnule, eu am inteles ca totul este avizat, nu inteleg de ce domnul senator Oprea a aparut abia acum, dupa ce S-A OBTINUT FINANTAREA PROIECTULUI!
Unde era atunci cand s-a facut proiectul? Nu cumva era europarlamentar PDL? Fie nu l-a interesat, fie este un incompetent, fie face lucruri doar pentru interesul propriu!

Cand se spune clar ca se impadureste de 12 ori mai mult decat se taie, cand totul este avizat si semnat de Uniunea Europeana, cand s-au facut licitatiile si urmeaza executarea lucrarii, domnul Oprea face un demers SORTIT DIN START ESECULUI!

Atunci, DE CE IL MAI FACE?

Simplu, doar ca sa CASTIGE SIMPATIZANTI, EVENTUAL VOTURI PE VIITOR. Pentru ca in calitate de senator a pierdut clar votand taierea salariilor si sustinand un guvern de incompetenti al partidului din care si dansul face parte!

SA VA FIE RUSINE PENTRU CA INSELATI INCA O DATA SPERANTELE UNOR OAMENI DE BUNA CREDINTA, DOMNULE OPREA!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
schumi (26 Ianuarie 2011, 10:32)
zona de agrement sau focar de infectie
Vreti zona de agrement sau focar de infectie.
Pentru un senator care nu a avut nici o initiativa pentru a face ceva in Iasi stie foarte usor sa incerce sa opreasca actualele proiecte. Bune sau mai putin bune sunt mai bune decat nimic.

Eu as face o petitie pentru monitorizarea strica a DNA a acestui proiect pentru a nu deveni zona privata ciricul...nu pentru ca o sa taie cativa copaci (din cate am inteles o sa planteze 10 pentru fiecare taiat)...prefer o baza de agrement in oras decat infectia care este astazi ciricul.

Daca o sa fie monitorizat si mai intai o sa se planteze inainte sa se taie sunt de acord. Daca o sa se usuce astia nou plantati sa fie obligata firma sa-i replanteze pana cand o sa prinda.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
"Daniel Matasaru" (29 Ianuarie 2011, 12:52)
Zonele de agrement pot fi amenajate fara taierea copacilor !
Injuriile aduse aici diferitelor personaje din diferite partide politice si referirile la acestea nu isi au rostul :). Totul e simplu ! Amenajarea zonelor de agrement fara taierea copacilor - utilizarea spatiilor neimpadurite. Sunt sigur ca totul ar fi fost in regula daca s-ar fi inceput cu amenajarea zonelor ce "urmeaza" a fi impadurite .
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MARGARETA ALBU (1 Februarie 2011, 15:52)
semnati si dvs.oprirea taierii salariilor bugetarilor!
VA GANDITI CUM POATE TRAI UN OM CU 600 DE LEI PE LUNA?
MUNCESTI O VIATA SI TE TREZASTI CA GUVERNUL A HOTARAT SA FACI UN SACRIFICIU SI SA FII DEACORD SA DAI JUMATATE DIN SALARIU PENTRU NUSTE PROSTII PE CARE LE FACE O RIZZI,OUDREA SAU MAI STIU EU CINE ....
RUSINE! "TARA ARDE SI BABA SE PIAPTANA" IMI INCHIPUI CE TARE va DOARE DOMNULE SENATOR DE PADUREA CIRIC DACA DE NISTE PENSIONARI CARE AU MUNCIT O VIATA SPUNETI CA SUNT O POVARA!
NU SUNT O POVARA DOMNULE SENATOR -AU COTIZAT O VIATA PENTRU PENSIA DE CARE ACUM VA BATETI JOC!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
kamaradu (6 Februarie 2011, 16:49)
comentarii...
Numai comentarii de comunisti... Nici un iesean nu ia atitudine in timp ce orasul ii este distrus de nichita si acolitii lui....
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Un sustinator al proiectului (8 Februarie 2011, 14:53)
Cum va arata zona de agrement Ciric modernizata
Galerie foto – cum va arata zona de agrement Ciric modernizata http://curierul-iasi.ro/fotoreportaj-cum-va-arata-zona-de-agrement-ciric-moderni
zata-2659
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
balica reasilvia (24 Mai 2011, 09:35)
padure fara uscaturi nu exista
O zona de agrement cu lacuri, terenuri de sport, plaje etc..este perfecta daca o inconjoara padurea care exista deja.....fara aceasta, ar fi o "cântareata cheala"...
Am suficiente amintiri frumoase din tinerete petecute aici....
tot farmeul drumului pana la Ciric, era cărăruşa din padure...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
adina (17 Mai 2012, 13:10)
va bateti joc
va bateti joc de ROMANIA!!!!.daca vreti sa stiti aici vor trai si urmasii vostrii...tara asta e si a voastra....ajunge cu defrisarile...si asa suntem poluati prea mult...nu mai stricati ce aveti deja...mai bine completati pe unde trebuie....si mai ales:RECICLATI!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: