Semnaturi "Ajutor pentru persoane cu handicap", pagina 1

2. Adriana Malaete 23/06/2019 10:40
3. Mishu 62 m Rasnov 24/06/2019 09:55
»»
Este revoltator. Societatea romaneasca a si ridicat "stacheta" pentru a putea obtine pensie de handicap si certificatul de handicap, acea asa zisa diploma care are inscriptionat un scaun cu rotile, dar trebuie neaparat sa obtina dreptul la un job special pentru persoanele cu dizabilitati. Daca si persoanele normale au probleme serioase in a gasi un loc de munca darmite o persoana cu dizabilitati, mai ales ca marea majoritatea angajatorilor cer experienta, sau primesc cu pile daca e concurenta excesiva.
De exemplu am o ruda care a avut sindrom similar autismului in copilarie din vina unor sechele de encefalita din copilaria mica, si nu isi gaseste de lucru si il tine maica-sa la 30 de ani si statul nu il ajuta cu nimic si nu poate obtine nici certificat de handicap, si ar face fata la unele meserii care nu se practica in Romania.
Asa ce am nevoie de ajutor oficial nu din mila publicului.
Raspunde     Recomanda:
4. nume privat m Brasov 24/06/2019 11:24
»»
Persoanele cu dizabilitati sunt considerate paria, si institutiile considera ca lasa ca ei oricum sunt intretinuti de parinti sau de frati sau de partenerii de viata, dar asta inseamna sclavie, ca daca nu isi gasesc de lucru ajung efectiv sclavii parintiilor sau membrilor de familie dominanti, care daca se satura de ei sau se supara profund poate sa ii arunce in strada pentru a deveni oamenii ai strazi, ca ne miram ca in tara multe cladiri dezafectate si abandonate au ajuns sa fie populate de boschetari.
Raspunde     Recomanda:
Petitie, semnaturi in format: xls  pdf
Pagina 1/1 1