Prima pagina » Petitii online » Jos managerul Spitalului Municipal Bucuresti

Petitie: "Jos managerul Spitalului Municipal Bucuresti"

Oricine a fost macar odata in Spitalul Universitar ( Municipal), este imposibil sa nu-si fi dat seama de incompetenta crasa a administratorilor acestuia. De la lifturile care stau degeaba, intitulate "pentru medici" "de urgenta", lift "de masa", vizitatorii, chiar si bolnavii si cateodata si rezidenti sunt poftiti de liftierele frustrate sa urce pe jos, 12 sau 13 etaje, fara probleme. De multe ori, urci cu bolnavi netransportabili, inghesuiti si speri sa nu tuseasca in fata ta. De cateva ori, urci si cu morti. In acele lifturi "pentru vizitatori" in care te consideri norocos daca intri, si spui umil "multumesc" liftierei care oricum te trateaza cu scarba. Si nu acesti oameni au vreo vina, ei sunt pur si simplu gestionati prost, nemotivati si reprezinta laolalta cu bolnavii, vizitatorii si probabil si medicii, bataia de joc a unui administrator incompetent si nepasator.
Ca bolnav, vei avea surpriza sa ti se ceara pe fata bani pentru orice ingrijire, injectie sau chiare daca ai nevoie de carucior. Trebuie sa-ti aduci de acasa medicamente, si chiar spirt!
Nu vorbim de mancare...
Nu vorbesc de rau medicii. Ei sunt probabil singurul lucru bun si necesar in acest spital.
Toti cei care ati calcat in acest spital, si cu siguranta in maximum 5 minute ati inceput sa observati lucrurile pe care le-am relatat, ridicati capul si schimbati ceva! Noi il platim pe acest administrator si dorim servicii de calitate!

28/05/2012

Destinatar: Ministerul Sanatatii