Prima pagina » Petitii online » Deranjarea linistii publice cu autorizatie de la Primaria Generala

Petitie: "Deranjarea linistii publice cu autorizatie de la Primaria Generala"

In minunatul sector 6, in intersectia de la Lujerului (una extrem de zgomotoasa si aglomerata) si-au facut de curand aparitia niste sud-americani care canta in fiecare dupa-amiaza. Evident deranjat de tambalaul facut de acesti indivizi (ajung la 18:30 acasa de la serviciu si uneori am chef sa ma odihnesc insa nu pot din cauza lor, si in nici un caz nu imi pot deschide geamul) ma hotarasc sa pun mana pe telefon si sa sun la politie. De la Sectia 21 insa mi se spune ca acestia au autorizatie de la primarie sa cante in acel loc !!! Oare va ganditi numai la voturile pensionarilor (singurii care de altfel par incantati de spectacol) ? Oare intr-o tara normala (ceea ce Romania nu este din pacate insa sper ca tinde spre acest statut) nu ar fi trebuit intrebati mai intai locuitorii din zona? Sau domnul Oprescu este mult prea ocupat cu altele si pur si simplu nu ii pasa? Daca cumva doresc sa iau o autorizatie de constructie pentru o casa astept luni in sir (eu, platitor de taxe la statul roman). In schimb acesti straini, si-au luat imediat autorizatie de a canta intr-o intersectie care nu este spatiu de spectacol (!!!) si de a deranja zilnic linistea publica (!!!) si nimeni nu s-a gandit la noi cei care locuim aici (si care inca o data va reamintesc platim taxele pe care primaria le foloseste pe floricele si bancute electorale). In curand o sa auzim poate si manele pe strada, se stie ca interpretii acetui gen de muzica au si de unde sa dea spagi pentru autorizatie... de ce nu?

16/09/2009

Destinatar: Primaria Generala a Municipiului Bucuresti - Primar Sorin Oprescu