Prima pagina » Petitii online » Suplimentarea numărului de secţii de votare din diasporă

Petitie: "Suplimentarea numărului de secţii de votare din diasporă"

Noi,aproximativ 3,5 milioane de românii din diasporă,dorim să vă aducem la cunoştinţă faptul că nu suntem mulţumiţi de promptitudinea cu care au răspuns autorităţile reprezentative ale statului român în primul tur de scrutin cu ocazia alegerilor prezidenţiale,aţi pus la dispoziţie 294 secţii de votare în toată lumea,chiar şi aşa sunt puţine ,pentru a ne putea exercita dreptul la vot,drept conferit prin Constituţia României.
Este dreptul nostru să votăm şi este obligaţia dumneavoastră să ne puneţi la dispoziţie mai multe secţii de votare cât şi liste suplimentare,drept pentru care vă solicităm să vă exercitaţi funcţia care vă revine asigurând o mai bună funcţionare a turului doi de scrutin pentru a evita alte neplăceri care pot avea repercursiuni asupra imaginii României in lume.
Semnat: Românii din diasporă

03/11/2014

Autor:
Destinatar: Parlamentul României,Ministerul Afacerilor Externe,Ministerul Justitiei,Curtea Constituţională a României,Biroul Electoral Central
Categorie: Politica.