Prima pagina » Petitii online » Votul prin corespondenta » Comentarii, pagina 1

Comentarii "Votul prin corespondenta", pagina 1

NSPNTJ (9 Noiembrie 2014, 17:06)
Giranți pentru un plagiator de Guinness Book
1. Autorul n-a înțeles nimic din ceea ce se petrece în România după ce ne-am lăsat "salvați" de către "bulibașa de Chirnogi" pe care 90% din votanții din 1990 l-am pupat pe unde evacuează orice mamifer și nu numai!
De ce?
1.1. A ales greșit destinatarul care (împreună, și nu numai, cu parlamentul umflat cu siringa de către "același guvern" și de către idioții care dau votul pe o "bere și trei mici" ) este complice la tot ceea se întâmplă în țară inclusiv legat de tratamentul votanților care stau ca idioții la cozi interminabile!
Plagiatorul "șef" (și nu numai el) se teme foarte rău de românii din afară dacă ar vota cele trei milioane! Dar se înșeală. Poate dormi liniștit căci românii din afară nu sunt încă mult timp mai deștepți la vot ca cei din țară! Toți suntem păcăliți de câțiva zvonaci (mercenari din televiziunile antiromânești care îndobitocesc o țară) căci ne este lene să ne informăm, suntem foarte egoiști cu părerea personală dacă mai comunicăm cu alții "pe FaceBook", etc.
1.2. Chiar de-ar fi utilizate semnăturile acestei petiții (pentru un demers oficial către excrocii care devalizează de 25 ani țara cu girul nostru) nici într-un an nu se poate face ceva. În plus nu cred că într-un an această petiție va strânge mai mult de 1000 de semnături!
2. Nu spun că nu trebuie să semnăm o petiție. Din contră!
2.1. Dar trebuie să fie susținută una care este bine făcută! De subiectul cu votul prin corespondență ar trebui să se ocupe parlamentarii noștri. Dar ei nu se ocupă de această problemă foarte importantă ci se ocupă de nimicuri sau legi cu "tendință"! Numai parlamentarii unguri de 25 de ani se ocupă serios de destrămarea a ceea ce a mai rămas din regatul lui Burebista căruia nu-i plătesc încă chiria pe ultimul mileniu de când au furat/cucerit cetatea Carpis (actuala Budapesta)! În ultimii 25 de ani, cei 30 de parlamentari pe care organizația iredentistă și ilegală (nu este înregistrată ca partid) UDMR i-a trimis în parlament, , au făcut preș din parlamentari neuguri din parlamentul țării! Oare mai sunt bărbați români în țară! Unde sunt "bărbații adevărați" care au fugit din țară ca să nu mai stea pe lângă "idioți" ca noi?
2.2. Majoritatea autorilor și semnatarilor la majoritatea petițiilor ONLine DOAR SE REFULEAZĂ deși există și alte metode de refulare "fără expunere"!

3. Ar trebui să depășim faza isteriei cu început în Dec 1989 când ne-am lepădat de Ceaușescu ciuruit cu sute de gloanțe în ziua de Crăciun și în numele românilor! Ceaușescu a făcut ceva pentru români! Măcar că România și românii erau respectați de întreaga planetă! L-am înlocuit cu "bulibașa de Chirnogi" (pe care 90% din votanții din 1990 l-am pupat pe unde evacuează orice mamifer și nu numai) care ne-a "salvat" și care a contribuit mult ca românii să fie tratați ca gunoaiele planetei!

3.1. O altă petiție de refulare care totuși are și ceva util în ea:
_romania-p05903149.html
3.2. Pentru autorul și semnatarii acestei petiții dar și pentru cei care au "urechi pentru văz":
inness_book_impreuna_cu_romania-s69672055.html
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Angela Turcu (5 Noiembrie 2014, 13:52)
Eu ca si roman nu pot sa recunosc valabil,...
Eu ca si roman nu pot sa recunosc valabil, adevarat si democratic rezultatul votului din 2 noiembrie. Votul este un Fache, atata timp cat roamnii nu au fost lasati si nu li s-a creat conditii sa voteze. Numarul lor fi putut influienta considerabil rezultatul.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda: