Prima pagina » Petitii online » Watergate romanesc! Din ordinul cui au fost ascultate telefoanele judecatorului CEDO Corneliu Barsan?

Petitie: "Watergate romanesc! Din ordinul cui au fost ascultate telefoanele judecatorului CEDO Corneliu Barsan?"

Petitie online pentru infiintarii unei Comisii de Ancheta privind interceptarile telefonice ILEGALE ale magistratului Corneliu Barsan, judecator la CEDO!

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu impreuna cu fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, au initiat demersurile pentru infiintarea unei comisii speciale pentru cazul Barsan, initiativa respinsa de biroul Senatului (cu sprijinul PSD) si blocata de DNA si de SRI prin intermediul parlamentarilor pe care ii controleaza. Cu o perseverenta demna de o cauza mai buna, DNA si SRI impiedica aflarea adevaratului motiv pentru care s-a emis mandat de ascultare a judecatorului CEDO, Corneliu Barsan, si a sotiei acestuia, magistrat la ICCJ. Prin invocarea legii Sigurantei Nationale, aceste doua institutii incearca sa acopere o grava incalcare a democratiei, care in alta tara ar fi dus la demiterea imediata a sefului SRI si a tuturor celor implicati! ! Consideram acest caz un Watergate romanesc iar ADEVARUL despre interceptarile ilegale ale telefoanelor cetatenilor Romaniei trebuie sa iasa la iveala, odata cu anchetarea cazului Barsan!

SEMNATI PETITIA PENTRU A PUTEA AFLA DIN ORDINUL CUI NI SE ASCULTA TELEFOANELE!

06/04/2013

Autor: