Prima pagina » Petitii online » Test psihiatric pentru macelari/hinghieri/etc

Petitie: "Test psihiatric pentru macelari/hinghieri/etc"

Dupa vizionarea unor documentare in ultima vreme am ajuns la concluzia ca angajatii in domeniul macelariei, lucratori in serviciul de ecarisaj, si alte domenii ce inseamna capturarea si uciderea animalelor pentru hrana, blana sau inmultirea in masa, ar trebui sa faca un test psihiatric inainte de a-si exersa munca.

Este inadmisibil cand vezi animale torturate inainte de a fi omorate sau chiar in timp ce sunt omorate. Printr-un documentar (n.r. Earthlings) am constatat ca unii oameni chiar au PLACEREA de a-si arata frustrarea si exersa cruzimea pe animalele pe care ar "trebui" sa le extermine fara durere si tortura.

Animalele care sunt inmultite-n masa pentru a ajunge la noi in farfurie n-ar trebui chinuite in toata procedura aceasta. Sa vezi un om care ia un tub de fier si incepe sa loveasca animalul in cap, corp, picioare, apoi il injura ca nu poate avansa, este un om .. pur si simplu NEBUN, cu probleme psihiatrice. Iar hingherii care lovesc cainii pe care-i prind, ii arunca contra peretelui precum o minge de ping-pong, ii electrocuta,taie, arunca cu pietre ar trebui sa aibe aceasi soarta, insa normal, nu pot compara un animal cu un om deci cel mai bun lucru ar fi sa infunde puscaria. Insa de ce sa se ajunga atat de departe cand un test psihiatric ar putea rezolva problema?

Persoanele lucrand in acest domeniu ar trebui sa faca minim unul pe an, obligatoriu. Omorand mii de animale poate provoca tulburari grave asupra muncitorului. O atestatie din partea unui psihiatru ales de catre un inspector al Directiei de Sanatate Publica, eventual, ci nu de firma la care munceste, ar fi ideal!

Sa luptam impotriva cruzimii fata de animale!

09/05/2011

Autor: