Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Sa amendam cu 25% STATUL
image

Petitie: "Sa amendam cu 25% STATUL"

Facebook share

Ori de cite ori salariul imi era diminuat de patron, fiind la un moment dat intre anii 1993-1994, somer mascat cu un salariu de 60%, statul nu m-a pasuit sa-mi reduca cu 25% taxele si impozitele.
Eu NU AM SPUS NU MAI AM BANI, NU AM DE UNDE PLATII!
Atunci de ce pentru noi oamenii, cetatenii tarii, TALPA TARII nu exista sa amendam statul cu 25% sau chiar 40% si exista doar posibilitatea ca doar statul sa ne ia banii.
Ba mai mult pentru infractori se aloca mai multi bani decit pentru 75% de cetateni onesti, cinstiti si care duc in spate acest JUG al sclaviei moderne, indurind toate umilintele posibile, chiar si aceea ca dupa ce si-a platit 35, 40 de ani asigurarea de o pensie tihnita si linistita.
Nu are parte nici de aceasta, ba mai mult pensia lui dupa o viata de munca cinstita sa fie mai mica decit cea a infracorilor, a ucigasilor, a celor certati cu LEGEA.
CHIAR CIT VRETI SA MAI INDURATI aceste MURDARII !?! Sa-i amendam si noi cu 25% sau chiar cu 40% daca se poate pentru toate nedreptatile si umilintele noastre.
Unde sunt sumele de bani incasate de la fiecare cetatean timp de peste 25, 30, 40 ani??
Multi dintre colegii mei au murit la 50 ani fara a mai apuca pensia de infarct sau cancer datorita conditiilor de trai bune. Ce s-a ales si din cotizatiile lor??? Ei n-au mai apucat pensia? UNDE SUNT BANII, DOMNILOR GUVERNANTI???

28/09/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, clasa politica
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =