Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Repatrierea românilor din străinătate !
image

Petitie: "Repatrierea românilor din străinătate !"

Facebook share

Prin această petiție , îndemn românii din străinătate SĂ SOLIDARIZEZE CU ȚARA NOASTRĂ !

ȚÎNÂND CONT CĂ SĂRMANA NOASTRĂ ȚARĂ ESTE VICTIMA ȘACALILOR DIN ÎNTREAGA LUME , DATORITĂ FRUMUSEȚII ȘI BOGĂȚIEI AVUTE ... ROG CETĂTENII CARE SIMT , IUBESC ȘI TRĂIESC ROMÂNEȘTE , SĂ SOLIDARIZEZE CU PROPRIA ȚARĂ CARE DE 28 DE ANI ESTE MUȘCATĂ DIN TOATE DIRECȚIILE !!!


ACEASTĂ PETIȚIE ESTE CREATĂ PENTRU A CERE GUVERNULUI ROMÂNIEI , SĂ NU MAI ÎNCALCE CONSTITUȚIA ȚĂRII , ÎNLOCUIND POPULAȚIA ȚĂRII NOASTRE CU IMIGRANȚI DIN TOATE COLȚURILE LUMII SUB FALSUL ASPECT DE REFUGIAȚI AI UNUI PRESUPUS RĂZBOI!
PRIN ACEASTĂ PETIȚIE SE CER :
-REPATRIEREA TUTUROR CETĂȚENILOR ROMÂNI CARE DATORITĂ CONDIȚIILOR DE TRAI CREATE DE CLASA POLITICĂ DIN ULTIMII 28 ANI , AU FOST NEVOIȚI SĂ PĂRĂSEASCĂ ȚARA ÎNTRU CĂUTAREA UNUI TRAI MAI BUN !
-CREAREA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ROMÂNII REPATRIAȚI SAU CARE VOR FI REPATRIAȚI
-ADĂUGAREA "ETNIEI" PE DOCUMENTELE DE IDENTITATE INCLUSIV PAȘAPORT PENTRU A DIFERENȚIA CETĂȚEANUL ROMÂN DE CEL ETNIC ȘI PENTRU A ÎNCETA UMILIREA POPORULUI ROMÂN DATORITĂ FAPTELOR COMISE DE CĂTRE ETNICII DIN ROMÂNIA
- EXTRADAREA TUTUROR IMIGRANȚILOR CARE :
NU S-AU INTEGRAT ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ,
NU RESPECTĂ LEGILE ROMÂNIEI,
NU AU LOC DE MUNCĂ DE MAI BINE DE 6 LUNI !

ADUCEM LA CUNOSȚINTĂ "CELOR CE NU ȘTIU" SAU "SE FAC CĂ NU ȘTIU" ,CĂ POPORUL ROMÂN ESTE FORMAT ȘI DIN OAMENI CARE: NU AU CASE, COPII CE DORM FLAMANZI , BĂTRÂNI FĂRĂ PENSII ...ETC ȘI CARE SUNT DEZAVANTAJAȚI DATORITĂ CONDIȚIILOR DE TRAI OFERITE IMIGRANȚILOR NICIDECUM LOR ! (DACĂ EȘTI ROMÂN , SEMNEAZĂ ȘI DĂ MAI DEPARTE ACEASTĂ PETIȚIE PENTRU A CERE DREPTATEA CUVENITĂ!!! ... "DOAMNE , OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI" )

03/05/2018

Autor: Mircea Alexandru Octavian
Destinatar: Prim-ministrul României
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =