Semnaturi "Stagiul militar pentru militarii in termen luat in calcul ca vechime in cazul pensionarii anticipate", pagina 1

Pagina 1/1 1
Nume Varsta Sex Oras, Tara Data
1. Maria 64 f Bucuresti 11/09/2017 21:31
2. Mihai 49 m Bucuresti 11/09/2017 23:34
»»
Asa e normal, am efectuat un stagiu obligatoriu de 1 an si 6 luni, sau 1 an si 4 luni, sau mai stiu cat fiecare (2 ani la marina) cand puteam sa mergem la munca pe salariu si era considerata vechime la timpul pensionarii, anticipat sau nu.
3. NITA DORU 54 m Bucuresti 12/09/2017 12:49
4. fiscutean ioan 57 m reghin 18/09/2017 08:30
»»
armata este dupa parerea mea obligatoriu sa se ia in calcul la pensia anticipat. Noi militarii in termen am fost privati de libertate, dreptul de a muncii, dreptul la religie (vezi cei condamnati pentru ca nu au vrut sa puna mana pe arma ) etc vezi https://www.petitieonline/legea_pensiei_anticipate_sa_ia_calcul_perioada_stagiul
ui_militar#form cu stima
5. Habor Nelu Gruia Bucuresti 24/09/2017 22:00
»»
Foarte corect! Din moment ce a fost obligatorie ....
6. Suciu Sorin 51 m România 16/10/2018 12:47
7. Vaida Tănase 55 m Arad ,România 14/05/2019 11:02
»»
Ar fi oarecum o dovadă de respect în a considera stagiul militar echivalent cu grupa I-a de muncă.Nu mai spun de trauma psihică şi consecinţele obligativităţii acestui serviciu: Nu m-am putut pregăti pentru continuarea studiilor, am fost umilit de către indivizi subdezvoltaţi intelectual,am beneficiat de zile de concediu ca zile calendaristice, lucram şi duminica în agricultură pentru cadrele militare care au ieşit la pensie cu nişte sume la care noi visăm.
Raspunde     Recomanda:
Petitie, semnaturi in format: xls  pdf
Pagina 1/1 1