Prima pagina » Petitii online » Legalizarea Marijuanei

Petitie: "Legalizarea Marijuanei"

Marijuana nu poate fi considerat un drog , deoarece face mai mult bine decat rau si spre deosebire de alcool, marijuana nu distruge atatea vietii !!!
Aceasta planta a fost folosita inca din antichitate ca o planta medicinala pentru sute de boli. Inca din anul 2727 i.Hr Chinezii cultivau marijuana. La indieni aceasta planta era sub numele de "ganja" avand ca inteles - trateaza tot- pentru efectele ei miraculoase!
De la greaturi si depresie, pana la cancer, SIDA, alzheimer, diabet etc. Marijuana are puterea de a vindeca corpul, deaorece da consumatorului o pofta de viata extraordinara, si o activitate mai intensa a creierului!

Acuma daca marijuana ar fi legala in Romania, rata criminalitatii ar scadea foarte mult, statul ar avea numa de castigat. De ce sa fie o planta ilegale pe care si asa multi o fumeaza !!!

Ganditi-va numai cati bani se duc la dealeri si apoi pe piata neagra.

Ganditi-va cat cheltuie statul roman in lupta cu acesti dealeri.

Ganditi-va la tinerii care ajung in puscarie doar pentru simplu fapt ca ei vor s-a fie "high" intr-un mod cat mai responsabil. Sunt multi oameni cu un talent si o minte extraordinara aici in Romania, care fumeaza marijuana deaorece este chiar bine pentru creier , bagati in puscarie. Probabil un viitor al tarii care nu apuca sa se afirme, deaorece este prea tarziu fiind distrusi psihic de viata aceea dupa gratii !

SOLUTIA ESTE DOAR LEGALIZAREA !!!

( o carte buna care ar putea raspunde la toate intrebarile voastre ar fi :"Marijuana - Gateway to health" scrisa de Clint Werner)

11/03/2012

Destinatar: Guvernul Romaniei, Ministerul Sanatatii, Presedintele Romaniei