Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Aparati patrimoniul semintelor taranesti, traditionale, nemodificate genetic si fara chimicale!
image

Petitie: "Aparati patrimoniul semintelor taranesti, traditionale, nemodificate genetic si fara chimicale!"

Facebook share

UN ACT DE PATRIOTISM !
Banca de Resurse Genetice Vegetale din Suceava

Este vorba de sanatatea noastra, a tuturor, la care s-a gandit un grup de oameni inimosi hotarandu-se sa infiinteze un loc in care sa produca, sa pastreze si sa comercializeze, seminte nemodificate genetic si fara chimicale. Se descurca greu, pentru ca pentru "cei mari" si pentru implementarea programului Codex Alimentarius, sunt o piedica ...
Vorba unei prietene:
" Sa le fie rusine guvernantilor care nu vor sa faca o banca Romaneasca de seminte autohtone, nemodificate genetic. Pe acestia i-as da afara din tara, nu din guvern !!!!!!!
Omul spiritual este ceea ce gandeste. Omul fizic este ceea ce mananca. Mancam chimicale, corpul nostru reactioneaza la hrana nenaturala si devine bolnav. Hrana nesanatoasa face ca intreaga populatie a planetei sa fie bolnava. Trebuie pus punct munciunii celor ce cu buna stiinta duc la reducerea drastica a numarului populatiei planetei prin hrana plina de chimicale sau modificata genetic..."

HAIDETI SA FIM UNITI, SA-I SI SA NE AJUTAM !!!
Trimiteti acest apel la cati mai multi, semnati aceasta petitie, care va fi inaintata Ministerului Agriculturii, in speranta ca "glasurile" noastre vor fi auzite - nu putem sa stam nepasatori, condamnandu-ne copii si nepotii la o viata scurta, plina de boli si suferinte !
Cei ce aveti o bucata de pamant, sustineti acest proiect prin donare de seminte autohtone, ori cumparati pentru insamantare si informati-va vecinii.
Cine nu are posibilitati de a cultiva pamantul, sa informeze cat mai multa lume despre acest proiect, si sa cumparam produse de la cei ce se aprovizioneaza cu seminte autohtone, curate...,este vorba de:

Banca de Resurse Genetice Vegetale din Suceava .

" Astazi e un lux sa gasesti pe piata produse de la tarani, cultivate traditional.
In politica agricola a Romaniei este ultimul moment in care se pot lua masuri pentru protejarea patrimoniului de seminte taranesti traditionale "...

Aici gasiti toate informatiile necesare:

http://www.formula-as.ro/2008/824/spectator-38/dr-biolog-silvia-strajeru-o-comoara-salvata-semintele-taranesti-9756

Va multumesc !

23/11/2010

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Ministerul Agriculturii si Ministerul Sanatatii
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
Stiri in legatura cu aceasta petitie:

Informatii 09/02/2011
http://www.sursadestiri.ro/comisia-europeana-rosiile-ciupercile-usturoiul-mierea-ceaiurile-nu-mai-contribuie-la-protejarea-sanatatii-s677891669.html

*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =