Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
image

Comentarii "Eliberarea parintelui Corogeanu si a maicilor de la Tanacu", pagina 1

Facebook share
Pagina 1/3 1 2 3
Veronica (27 Ianuarie 2009, 02:47)
Te ingrozesti!!!
Cita cruzime la unii romani, te ingrozesti? Au cunoscut acesti oameni pe calugar si maicute? Acesti "oameni" care se dau atotstiutori nu inteleg faptul ca acea maicuta Irina era bolnava mental ,posedata de diavol, batuta crunt in spitalele din Romania (este o practica folosita pentru bolnavii mentali sa ii linisteasca, in lipsa de medicamente si hrana, - vedeti ce se intimpla azi in spitalele din Romania - la Salvare in masina i s-a injectat un medicament sa o linisteasca, era ceva ca tipa ca din gura de sarpe, diavolul isi arata"maretia"...). Toti cei care condamna azi vor fi SIGUR condamnati de Dumnezeu, si mai rau vor suferi cei care nu merita ( cei dragi lor). Calugarul si maicutele nu au vrut decit BINELE acestei posedate, bolnava psihic care oricum murea, nu exista nici o cale de a reveni la normal. Daca nu stiti in Romania hotii si criminalii feroce sint liberi, bine multumesc, acest calugar cu maicutele lui sint NEVINOVATI. Nu aruncati cu pietre cind macar nu stiti adevarul, nu ati vorbit cu calugarul si cu cei care il cunsoc bine, mergeau la el la rugaciune, au CUNOSCUT efectul rugaciunilor acestui calugar care pina sa construiasca manastirea dormea intr-un copac, a fost un site unde se explica totul vis a vis de acest caz si a disparut, de ce? Calugarul a stat intr-un bordei pe care "cei de bine" l-au darimat, de ce? Am vorbit cu calugarul si maicute cind am fost in tara, este ca un sfint care emana blindete, omenie in primul rind credinta si supunere, maicutele pure, diafane care din saracia lor ne-au oferit, drumeti fiind, niste turtite. Dumnezeu Il va ajuta pe calugar si maicute iar voi toti cei negri la suflet veti primi pedeapsa de la El pentru grave acuzatii si necunostinta de cauza. Asa sa va ajute Dumnezeu!!! Asa sa ne ajute Dumnezeu dupa sufletul si actiunile noastre!!! Romanii nu uita sa isi arate "bunatatea" nici aici in America, fiind cea mai dezbinata comunitate.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alexandra B (29 Ianuarie 2009, 23:24)
autorul petitiei ?
,,Pentru o mai mare seriozitate a petitiei, este recomandata indicarea numelui si prenumelui".-aşa se recomandă celor care vor să semneze petiţia. Nu ar fi bine atunci ca în dreptul autorului acestei petiţii să nu fie scris ,,informaţie confidenţială" ?
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MIHAELA STEFAN (30 Ianuarie 2009, 00:12)
SEMNATARII PETITIEI
ACEASTA PETITIE ESTE INITIATA DE UN GRUP DE CRESTINI ORTODOXI CARE NU POT RAMANE INDIFERENTI FATA DE SITUTIA IN CARE SE AFLA MAICUTELE SI PARINTELE DE LA TANACU, INCHISI PE NEDREPT !
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Alexandra B (30 Ianuarie 2009, 14:36)
multumesc
Multumesc pentru raspuns. M-as bucura sa se faca ceva pentru ei prin aceasta petitiei, daca de mai marii BOR au fost lepadati....
Pace si bucurie intru Domnul!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
ILEANA BOIERIU (31 Ianuarie 2009, 18:35)
MASONERIA UNELTELE SATANISMULUI
CAT MA BUCUR SA VAD CA EXISTA ATAT DE MULTI OAMENI RESPONSABILI ;LUPTA NU E PIEWRDUTA DIAVOLUL NU ARE NICI O SANSA .VA MULTUMIM
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Veronica (31 Ianuarie 2009, 23:52)
Dumnezeu Sa va binecuvinteze!
Pe toti cei care MERITATI sa va numiti Fiii Dimnului!!!
Ca VOI sint putini intr-o lume stapinita de diavol si tot ce inseamna rau. Dar unindu-ne gindurile si actiunile intru CEEA ce lui Dumnezei ii place vom arata ca puterea lui Dumnezeu INVINGE in fata diavolului!!!! Parinte va sintem alaturi si Domnul sa va intareasca!!!!
Asa sa ne ajute Dumnezeu tuturor!!!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Popescu Bogdan Alexandru (4 Februarie 2009, 14:13)
IADUL din temnita si cel VESNIC
Intrebat de o persoana care l-a vizitat in inchisoare, Pr Daniel Corogeanu a spus : "CINE VREA SA VADA CUM ESTE IADUL, SA STEA DOAR O ORA AICI". Socotesc ca TOTI OAMENII care condamna fara raspundere pe aproapele lor la suferinte pe nedrept, si nu se vor POCAI, vor avea de indurat IADUL CEL VESNIC, care este la fel de REAL ca cel de pe pamant,indurat de multi. Asta pentru ca Dumnezeu este IUBITOR, dar IUBITOR intru ADEVAR! El este SINGURUL intr-adevar DREPT, Care va RASPLATI FIECARUIA DUPA FAPTELE SALE! Doamne, fie-Ti mila de poporul tau. BOGDAN POPESCU
http://apologeticum.wordpress.com/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Apologeticum (4 Februarie 2009, 15:06)
Campanie pentru graţierea “lotului Tanacu”
http://apologeticum.wordpress.com/2008/10/20/campanie-pentru-gratierea-lotului-t
anacu/
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MIHAELA STEFAN (4 Februarie 2009, 15:36)
UNITI FIIND VOM INVINGE!
FRATI CRESTINI!
NE BUCURAM NESPUS CA NU ATI RAMAS INDIFERENTI FATA DE ACEASTA INITIATIVA! DACA VOM RAMANE UNITI VOM INVINGE! SE VA FACE DREPTATE! INCERCATI SA TRIMITETI ACEASTA PETITIE LA FRATII, PRIETENII DOMNIILOR VOASTRE, SA LE FACEM CUNOSCUT FAPTUL CA NOI LUPTAM PENTRU ELIBERAREA PARINTELUI COROGEANU SI A MAICUTELOR! DACA AVETI SITE-URI, BLOG-URI PROMOVATI PETITIA!
MULTUMIRI BLOG-ULUI :apologeticum.wordpress.com SI TUTUROR CELORLALTI!
DUMNEZEU E CU NOI!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
lavinia roman (5 Februarie 2009, 14:56)
Dumnezeu sa le dea putere in inchisoare
sunt vaduva de aproape un an, am un copil de 1 an si 9 luni si locuiesc cu o bunica shizofrenica....este doar bolnava mintal nu indracita....pt k n-are probleme ca vine preotul sa sfinteasca casa, ca vine cu Botezul sau cu Craciunul...nu-i prea plac "popii" dar se mai duce si pe la biserica....ori un indracit fuge de toate astea....si e adevarat ca nu-l poti stapani....are o putere de nedescris...am fost martora unei exorcizari facuta de Parintele Albu( Craiova) acum cativa ani buni, cand eram o copila venita la biserica impreuna cu bunica...era biserica goala...fata indracita era tinuta de 4 barbati si preotul citea moliftele ..iar noi ceilalti veniti la sf maslu statea in curtea bisericii ingramadindu-ne pe la geamuri....desi nu era nevoie ca urletele ei se auzeau de afar...in fine....avand aceste experiente ar insemna si eu sa fiu nebuna sau indracita ca-mi tin copilul alaturi de o bunica bolnava?( care, apropos, e tratata cu medicamente de catre mine, fara sa stie....si asta pt ca daca nu-i dau tratamentul devine agitata, nervoasa si cateodata si violenta)...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
hrib constantin (10 Februarie 2009, 12:48)
lupii au intrat in turma lui Hristos
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2005/12/051222_tanacu_raport_nou.shtml
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Elena (10 Februarie 2009, 20:41)
corecturi
Va rog frumos, daca petitia e initiata de crestin ortodocsi, sa fie scrisa ca atare: Iisus Hristos in loc de "Isus" Hristos. Faceti corectura si o semnez si eu cu draga inima.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MIHAELA STEFAN (10 Februarie 2009, 20:59)
INITIATORII PETITIEI
Regret sincer faptul ca s-a strecurat aceasta greseala! (faptul ca este scris numele Domnului Iisus Hristos cu un singur i) . Va asigur dna Elena ca suntem crestini ortodocsi. Din pacate nu se pot face corecturi in textul petitiei pentru ca ea este administrata de site-ul unde este postata.
Ne cerem scuze pentru aceasta greseala, ea s-a produs sub imperiul emotiilor din acea seara cand am scris petitia.
IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS VA MULTUMIM!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Popescu Dan (12 Februarie 2009, 01:38)
Ma bucur ca mai sunt oameni care actioneaza
"justitia" romana a facut cel mai mare rau poporului roman facand scapati infractori, sau eliberand pentru" buna purtare " pe altii. Cei din spitalele de urgenta, cunosc ce usor se poate intampla ca cineva sa aiba o moarte subita iar in acest caz nu doctorii sunt de vina.Traim intr-o lume condusa de rau intentionati incepend parlamentarii europeni care dicteaza tot ce sa intampla. Ei nu au o educatie normala ci una impusa Cu cipuri va fi mai usor sa urmareasca tot ce se intampla.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Costin (12 Februarie 2009, 02:05)
Fratilor sa invatam sa si actionam pentru ca TIMPUL O CERE
Traim o perioada in care oameni inconstienti din structurile de conducere, impun romanilor sa faca ce e rau inaintea Domnului. promovand ceea ce noi stim ca nu e bine: homosexuali, avort, eutanasie, filme violente, interes pentru asa zise vedete, pornografie, indobitocire prin moda, prin videoclipuri de prost gust care ajung sa fie chiar premiate. Impunerea ca profesorii sa nu zica nimic elevilor cand vad ca fac rau, toate acestea nelasand mintea bietului copil sa asimileze ceea ce e inaltator pentru suflet si uite asa am ajuns o tara de dezinteresati, aroganti, prosti cu mintea plina de filme, Ma minunez ca exista asa initiative. si ca oamenii VAD ca s-a intamplat o nedreptate.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
george (12 Februarie 2009, 02:20)
E ANORMAL SA FIE INCHISI OAMENI CARE VOR BINELE
Trebuie sa luam initiativa, daca nu noi cine
Si asa sunt frati de-ai nostrii inselati de raul promovat oficial.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
FLOYD (14 Februarie 2009, 10:50)
nu semnez NIMIC
NU SEMNEZ NIMIC PANA NU MODIFICATI MAREA GRESEALA AL SFANTULUI NUME AL DOMNULUI SI MANTUITORULU
NOSTRU IISUS HRISTOS.VOI AVETI IDEE CE INSEMNA isus cu un singur ,,I''.
In privinta eliberari credeti voi ca nu ar putea DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC sa imbuneze inimile celor ce i-au judecat pe preoti ca ei sa fie eliberati. Misiunea calugarului si a maicutelor nu sa terminat,STAPANUL VIETI nu lasa nimic la intamplare.Putem sa-i ajutam mai mult rugandu-ne pentru ei nu semnand petiti. DOAMNE AJUTA.
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Mihaela (14 Februarie 2009, 12:51)
pentru Dl Floyd
Va rog cititi comentariul nr 13!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Sanda (16 Februarie 2009, 09:03)
Cine se "protejeaza" sub denumirea de "confidential" si cere celorlalti sa se expuna cu datele lor de identitate?
Nu mi se pare de bun augur o petitie care nu stiu cine a initiat-o! Povestea asta cu "Un grup de crestini..." nu ma impresioneaza. Sunt gata sa semnez o petitie pentru eliberarea celor de la Tanacu, dar nu in conditia in care eu imi scriu numele si cei care au initiat-o nu au acest curaj. Si textul petitiei care este? Acela cu "Frati romani..." nu poate fi trimis "Presedintelui Romaniei". Fratilor hai sa avem curajul propriilor opinii! Cat de actual e Caragiale care ne-a invatat s-o dam anonima! Mie mi-e teama de anonimat. Pacat ca ne jucam cu subiecte atat de dureroase si care ar merita cu adevarat rezolvate!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
MIHAELA STEFAN (16 Februarie 2009, 10:57)
AUTORUL PETITIEI
DINCOLO DE GRESELILE CARE S-AU STRECURAT IN ACESTA PETITIE, RAMANE UN LUCRU CERT- SUFERINTA MAICUTELOR SI A PARINTELUI DE LA TANACU ,CARE SUNT INCHISI PE NEDREPT PE CARE NU-I PUTEM LASA ACOLO!
VA MULTUMESC, MIHAELA STEFAN
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Pagina 1/3 1 2 3