Comentarii "Petitie pentru demontarea tancurilor sovietice si crearea unui muzeu dedicat memoriei victimelor comunismului", pagina 1

sandu (12 Februarie 2010, 22:11)
da rusachii?
da rusashii dupa Ural !!!
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
petru borodi/Cluj (13 Februarie 2010, 09:30)
Dumnezeu Ajuta pe cei Dreptii !!!
Dumnezeu sa va Ajute !!
In Cluj in anul 1990 au fost eradicate toate insemnele bolsevic-comuniste !
Aceasa s-a fact cu abnegatia/daruirea si riscurile asociatiei anticomuniste F.R.A.C.U.L.
As aminti de Fratii Costel si Dinu Condurache, Campeanu Teodor, Fratii Boila( juniorii) si fara modestie recunosc ca am fost retinut si anchetat pe acest motiv de Comandntu politiei Cluj Blaga, Adjunctii Virgil Ardeleanu si Popovici , carora le apreciez comportamentul de buni romani. O mare intelegere a avut prefectul Clujului Grigorie Zanc, care desi se temea de posibile urmarii nu a ezitat sa dispuna mutarea ramasitelor bolsevice in Cimitir !!
Amintiri frumoase
Desigur multumesc tuturor acelora care faceau parte din marea si curajoasa Asociatie Anticomunista F.R.A.C.U.L
petru borodi/Cluj
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
gica (16 Februarie 2010, 18:24)
Vad ca nu numai in Afganistan sunt talibani!
Cred ca se intelege ce vreau sa spun!
Cat despre teroristii care astazi, dupa 50 de ani, sunt considerati eroi de catre unii... istoria o sa-i puna in locul pe care il merita - adica la gunoi (ma refer la asa-zisii partizani anticomunisti).
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Petrea (26 Februarie 2010, 12:22)
V-ati ticnit cu totul, copii netrbnici
Tancurile sovietice, care stau astazi linca Ciniseuti, Rezina, linga Cornesti, Ungheni si in alte citeva locuri, sint in semn de recunostinta celor care ne-au eliberat de ciuma fascista.
Si sa nu vorbiti aiureli. Nemtii din Germania si astazi se distanteaza de trecutul rusinos, iar voi frecati capul despre lucruri care nu le cunoasteti.
Nu trebuie sa puneti pe acelasi cintar eliberarea de sub cizma fascista si urmatoarea istorie sovietica postbelica. Sint lucruri stris legate, dar nu sint identice. Pricepeti? Daca nu eram eliberati de sub ocupatia fascista, nu se stie ce era azi cu noi.
Ca sa fiti linistiti si sa nu ma invinuiti de toate relele comuniste, va pot spune ca bunicul meu a fost represat de sovietici in Siberia inca in 1943 si nici astazi nu stim unde e mormintul lui, daca o fi pe undeva...
Raspunde    Comentariu nou     Recomanda:
Basarab (28 Februarie 2010, 16:42)
Pentru Petrea
Petrea ia-ti tancurile si dute in Transnistria, o sa stii ca is in semn de recunostinta pentru ca te-au lasat cu curu gol rusii in 41 si de atunci ai ramas la fel de bleg si cu mintile spalate.
raspunde la o singura intrebare: Daca ei te-au elibera nu puteai sa plece,sa raminem un stat independet?