Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Stop cresterii animalelor in oras (porci,gaini,capre,rate,vaci,cai)
image

Petitie: "Stop cresterii animalelor in oras (porci,gaini,capre,rate,vaci,cai)"

Facebook share

Buna ziua
Conditiile de crestere a animalelor in curtile persoanelor particulare sunt reglementate prin Ordinul Ministerului Sanatatii nr.536/1997
Ca si dumneavoastra sunt interesata de actualizarea legislatiei in domeniu, astfel incat aceasta practica de a creste animale la oras generind discomfort olfactiv sa dispara total .
Odata cu intrarea Romaniei in UE am sperat cu totii ca autoritatile competente vor imbunatatii legislatia actuala ambigua iar orasele nu vor mai avea cotete generatoare de mirosuri infioratoare ,infectii,sobolani muste
Din aceasta activitate de crestere a animalelor la oras nu sufera numai cetatenii care locuiesc la case.Fiecare cetatean care locuieste in oras trebuie sa fie constient ca toate dejectiile vor merge in pinza freatica generind o multime de probleme de sanatate.
Haideti sa spunem nu cresterii acestor animale si sa solicitam revizuirea acestei legislatii ambigue . Nu cunosc cazuri in care cel care a solicitat interzicerea cresterii animalelor de vecinul lui sa fi primit castig de cauza.Ce folos ca amplasarea cotetului e la 10 m de casa ta daca mirosurile sunt insuportabile,apa e infectata de azotati si azotiti,mustele si sobolanii se dezvolta nestingheriti !
Cei care vor sa isi creasca animale o pot face in ferme sau la tara .Nu e nevoie de ele la oras !
Cred ca aceasta petitie ar putea sa determine autoritatile sa ia masuri legislative astfel incat sa traim in orase curate !

01/08/2013

Autor: autorul a ales ca aceasta informatie sa nu fie publica
Destinatar: Ministerul Sanatatii
Categorie: Animale.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =