Prima pagina » Petitii online » Eliminarea evaziunii fiscale a preotilor, pentru emiterea unei OUG in acest sens!

Petitie: "Eliminarea evaziunii fiscale a preotilor, pentru emiterea unei OUG in acest sens!"

Preotii comit infractiunea de evaziune fiscala zi de zi de ani si ani, sfidand toate autoritatile, deoarece ei nu inmaneaza chitante FISCALE pentru serviciile prestate!
Incercati, de exemplu sa ii spuneti oricarui preot ca urmeaza sa organizati o nunta.. Va va cere un avans, iar dupa ce ii dati bani nu vi se da nici o chitanta! la INSISTENTE ulterioare POATE va va da una scrisa de MANA eventual, fara STAMPILA! In concluzie, oricum banii acestia NU ii va declara niciunde.
Este doar un exemplu de astfel de operatiune ilegala, ganditi-va si la inmormantari, cand face vizite prin casele dvs "cu botezul" si la celelalte activitati in care este implicat un preot si unde nu va taia niciodata chitanta!
Prin urmare asa trebuie sa procedeze o institutie cum este biserica? Alimentata cu banii nostri!? A locuitorilor acestui stat? Si ganditi-va cate spatii centrale din BUCURESTI ocupa aceste LACASE ALE EVAZIUNII FISCALE!
Ganditi-va ce pagube produc acesti preoti, avand in vedere numarul mare de biserici din capitala si toata tara! Pentru serviciile lor!

30/01/2009

Destinatar: Guvernul României