Prima pagina » Petitii online » Cer alternativa buletinelor electronice cu cip biometrice RFID 666. Este dreptul meu!

Petitie: "Cer alternativa buletinelor electronice cu cip biometrice RFID 666. Este dreptul meu!"

BULETINUL CU CIP RFID 666 ESTE LEPADARE DE IISUS HRISTOS DUMNEZEU

CER ALTERNATIVA BULETINELOR ELECTRONICE CU CIP BIOMETRICE RFID 666 .CE ADUCE ATINGERE GRAVA LIBERTATII MELE RELIGIOASE.ESTE DREPTUL MEU DE ALEGE SA NU PRIMESC CIP SI NICI FOTOGRAFIE BIOMETRICA SI NICI AMPRENTE NICI SEMNATURA ELECTRONICA.DEOARECE ACEASTA ADUCE ATINGERE GRAVA DEMINTATII UMANE PRIN CONECTAREA FIINTEI MELE LA O TEHNOLOGIE NOUA CREATA DE INGINERII PROGRAMATORI ERETICI DE LA UNIVERSITATILE AMERICANE SUB INFLUENTA STIINTEI INGERILOR CAZUTI (DEMONI) IN CARE SE REGASESTE CODUL BINAR CITIT LA SCANNER 666.
IN TEXTUL APOCALIPSEI PROFETIT ACUM 2000 DE ANI SCRIE ASA:

Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

cine are pricepere sa socoteasca?Preotii, inginerii informaticieni.

CONCLUZIA? DRUMUL DUCE CATRE IMPLANTUL PE MANA SI PE FRUNTE CA LA ANIMALE! OAMENII FIIND COMANDATI SI CONTROLATI DE LA COMPUTERUL "FIARA DIN BRUXELLES. ACEST BULETIN CU CIP ESTE UN ATENTAT LA CHIPUL DIVIN DIN NOI CREAT DE DUMNEZEU
CINE DORESTE SA INTRE IN EPOCA 666 E TREABA LUI .EU VREAU SA TRAIESC SI SA MOR ASA CUM M-A LASAT DUMNEZEU!
CINE S-A UITAT PREA MULT LA FLIMUL "TERMINATOR"CU ARNOLD SI VREA SA DEVINA ROBOT E TREABA LUI!

14/02/2014

Autor: