Prima pagina » Petitii online » Modernizare Bulevardul Basarabia

Petitie: "Modernizare Bulevardul Basarabia"

Bulevardul Basarabia una din cele mai înapoiate străzi din București în privința infrastructurii liniilor de tramvai.În fiecare zi ne punem viețile în pericol pe peroane înguste lipsite de balustrade de protecție.Peroanele înguste lipsite de balustrade de protecție un coșmar fără sfârșit.Primăria Capitalei să investească în modernizarea Bulevardului Basarabia.Linia 14 e o variantă ocolitoare a liniei 40 pe traseul Calea Călărași Bulevardul Basarabia și linia 56 e dublată de linia 40.Dorim deci prelungirea liniei 14 pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și pe Bulevardul Theodor Pallady până la terminalul Complex RATB Titan.În consecință dorim desființarea liniilor 40 și 56.În privința liniilor 36 și 46 dorim prelungirea lor de pe Bulevardul Basarabia pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și pe Bulevardul Theodor Pallady până la Complex RATB Titan.În consecință va rămâne linie de tramvai pe tronsonul dintre Bulevardul Chișinău și Bulevardul 1 Decembrie 1918 al Bulevardului Basarabia și pe tronsonul menționat dorim construire peroane lățite și lungite modernizate cu bănci și cu copertine și cu balustrade de protecție.Bulevardul Basarabia are nevoie cât mai repede de modernizare!

27/07/2017

Categorie: .