Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » STOP manipulării religioase a populației supusă deja la genocid
image

Petitie: "STOP manipulării religioase a populației supusă deja la genocid"

Facebook share

Viața religioasă în România conform art. 29 al constituției care privește libertatea conștiinței, alături de libertatea gândirii și a opiniilor. Autoritățile publice sunt obligate la neutralitate față de asociațiile și cultele religioase. Astfel constituția nu prevede obligativitatea predării religiei în școli căci ar fi în contradicție cu garantarea libertății de contiință. Nici nu interzice predarea ei ca o materie cel mult opțională pentru cei care doresc. Dar elevul fiind minor nu poate decide singur, pentru el decid părinții sau tutorele, majoritea dintre aceștia nu știu să decidă pentru ei. Mai există și alte probleme legate de ora de religie opțională.
În țară există peste 18300 de biserici (care se înmulțesc deși populația descrește grav și
degenerează datorită malnutriției), circa 4700 de scoli generale (care se închid), circa 425 de spitale (care se închid sau unele sunt deja închise), restaurante și bodegi peste tot!
Înainte de 1944, ora de religie și celelalte se făceau cu nuiaua, învățatul ca papagalul! Fiecare profesor avea pretenția sa de la fiecare elev care trebuia implementată la nevoie cu nuiaua! Analfabetismul era încă în floare deși trecuse aproape un secol de la prima măsură de eradicare, legea învățământului gratuit dar obligatoriu promulgată de marele domnitor Alexandru Ioan Cuza văzând că țara după mica unire are 99.99% analfabeți.
Mulți copii loviți cu nuiaua erau subnutriți, obosiți de muncă la care părinții erau forțați de nevoi să recurgă, nu aveau timpul necesar pentru pregătirea lecțiilor de a doua zi, și cu atât mai mult să memoreze tembelizant pasaje din biblie,etc. Chiar dacă ar fi rupt din orele de somn, nu o puteau face căci părinții nu-și permiteau să consume lumânări sau gazul de la lampă care costau și acestea bani. În loc, ca elevii să învețe mecanisme de raționament logic, existau profesori din care nu lipseau unii preoți (profesor de religie sau nu numai) care doreau să dreseze papagali!
După 1944, sub ocupația sovietică și schimbarea de regim capitalist, religia a fost scoasă din școli. În circa 3 decenii a fost eradicat analfabetismul, învățământul era obligatoriu și gratuit de 8 clase, gratuit de 12 clase iar în facultăți se acordau numeroase burse de merit sau de situație materială sub un anumit plafon din care era asigurat cel puțin căminul și cantina adică trei mese consistente pe zi!
După 1989 s-a reintrodus religia în școli. A început să crească alarmant numărul analfabeților. Mulți părinți nu-și mai permit să-și trimită copiii la școală din cauza sărăciei în care au fost aduși. Mai mult adio învățământ gratuit de 12 clase, adio burse în facultăți de stat. În schimb au proliferat facultățile private frecventate de copiii celor cu bani (majoritatea furt din avuția națională devalizată în cârdășie cu străinii) fiind numite și "fabrici de diplome" deoarece s-a permis intrarea fără examen!
Educația religioasă în școli introdusă după lovitura antiromânească din Decembrie 1989 constitue un atentat grav la îndoctrinarea falsă și îndobitocirea generațiilor viitoare. Măcar de s-ar învăța ceva serios la aceste ore și în biserici. Dacă catolicii, protestanții, reformații, etc., au făcut pași de deschidere pentru educația civică, de caritate, patriotică, etc., a păstoriților, ortodocșii bat apa în piuă de 2000 de ani de manipulare.
Acum 2000 de ani omenirea, ce exista de zeci de mii de ani, construise deja piramide (care abia în zilele noastre pot fi eventual construite cu mastodonții de macarale și mașini construite de mintea inginerească din marile uzine ale lumii), a avut "marea revelație" prin urmași lui Moise?.
Să ne fie clar că nu suntem împotriva celor 10 porunci și a idealului propovăduit de Iisus dar se constată că lumea, de 2000 de ani (care și-a construit diverse religii după interesul unora, chiar religii de expansiune imperială:catolicismul impus cu sabia din sutana așa zisului misionar, islamismul adaptat pentru înmulțirea ienicerilor și spahiilor necesari în războaiele de cucerire, etc.), nu face nici un progres real de a-l îmbrățișa. Dovadă războaiele din ultimii 2000 de ani care au culminat cu cele două mondiale care au adus moartea și suferința a sute de milioane de oameni nevinovați de pe planetă!
La noi în țară vedem cum sute de mii de așa ziși credincioși se calcă în picioare, mai rău ca
animalele care n-au creierul cu care a fost înzestrat miraculos ființa umană, pe la diverse moaște, pupă icoane și moștele (se încalcă grav orice normă de igenă publică și individuală), se calcă iar în picioare pentru un ceai sau două sarmale, fiind desiguri înfometați (mulți sacrificând ultimile resurse bănești pe transport fără să le mai rămână de minima lor hrană) și epuizați de zile de așteptare (uneori chiar în ploaie sau frig), de coadă, etc . Pe seama acestora unii slujbași "ai domnului" fac averi personale transferate probabil la rudele lor.
Acest comportament este același cu cel avut imediat după lovitura antiromânească din Decembrie 1989 când s-a împărțit mila occidentului de "secund hand" în țară. Dacă aveam demnitate și credință creștinească nu ar fi trebuit nici să fie lăsate să intre în țară. Dar ne-am călcat în picioare ca disperații pentru ele deși nu eram așa de îmfometați ca azi după 23 de ani de "îmbrățișare frățească" de către reprezentanții occidentului care au avut "grijă" de noi în 1989 și după. Reporterii străini stau permanent la pândă după subiecte de senzație și desigur de audiență. Imaginile de la împărțirea ajutoarelor, imaginile "inversate" din Martie 1990 de la Târgu Mureș, imaginile cu așa zișii mineri din Iunie 1990, etc., dar și imaginile de la moaște cu sarmale, fac înconjorul lumii. Ca să obțină asemenea scene de real film regizorul ar fi trebuit să plătească, de fiecare dată, zeci de milioane de euro dar le obține pe gratis. Efectul vizualizării lor: "românii sunt ...", putem să facem orice cu ei. Și chiar au făcut și continuă s-o facă până dispărem ca neam!
Am fi de acord ca sute de mii de "drept credicioși" să aducă anual omagiul domnitorului
Brâncoveanu și a celor patru fii decapitați de sultan la Constantinopol fiindcă n-au acceptat să trăiască prin trădare de țară să adopte religia cuceritorului. Câți dintre noi, dintre cei ce ocolesc biserica în genunchi pentru "icoana făcătoare de minuni, maica domnului care lăcrimează,etc.", am fi capabili de a accepta și a vedea decapitarea tuturor copiilor și apoi pe a noastră! Acest fel de lecție să predea detaliat preoții în biserică și nu în școală! Dar mai întâi să predea lecția ordinii așa cum se vede nu numai în timpul fiecărei slujbe catolice!
Mai dau un exemplu din miile exemple de manipulare religioasă. Din "cartea sfântă" orice om, de bună credință și cu ceva minte, poate să învețe! Însă, pe manipularea de 2000 de ani legată de biblie, s-au distrus (tipărirea a nenumărate cărți deșarte, inutile pe care nu le citește mai nimeni) o parte din pădurile planetei o parte din plămânul acestei planete!
Legat de Barabas, creatorii și propovaduirii religiei creștine, nu întâmplător îl fac tâlhar pentru a crea în mintea omului o discrepanță uriașă față de salvarea sa și condamnarea lui Iisus (ficțiune sau om real cu mari calități dar care nu avea cum să învie după o moarte adevărată). Barabas se zice c-ar fi fost unul dintre, dacă nu chiar conducatorul zeloților care inițiase o miscare de eliberare de sub ocupația romană cu guvernator Pilat. Barabas omoară un soldat roman le preia steagul dar este prins și închis alături de Iisus victimă a intrigii capilor religioși evrei cîrora le submina autoritatea prin propovăduirea unei noi religii de pacificare a omenirii care avea să fie numită ulterior religia creștină. Înainte de revoltă, Barabas s-ar fi întâlnit cu Iisus căruia i s-a propus să se alăture miscării să devina conducătorul ei. Însă Iisus, care nu accepta violența ca principiu ci "dă cezarului ce este al cezarului", a refuzat nu înainte de a-i face o pledoarie cu iubirea până și a dușmanilor, clădirea unei lumi fără violențe și implicit fără
vărsare de sânge, despre principiul "cine scoate sabia de sabie va pieri". Barabas îl urăște, îl consideră "aliat cu Roma", și chiar îndeamnă populația să-l omoare pe Iisus. După cum am spus mai sus, capii religioși ai evreilor îl urau deja de moarte pe Iisus și fac totul să-l convingă pe Pilat să-l omoare susținând (pentru a-l șantaja pe Pilat subânțeles cu intriga către împăratul Romei) că este chiar dușmanul Romei. Dar Pilat, convins de nevinovăția lui Iisus încearcă diverse tertipuri de a-l salva. Este trimis mai întâi la Irod, apoi este biciuit public după ce i se așează o coroană de spini. În final, sperând că mulțimii i s-a făcut milă de Iisus, decide ca aceasta să aleagă eliberarea lui Barabas sau Iisus. Dar o parte din mulțime, zeloții și capii religioși au fost mai tari în strigatele de eliberare a lui Barabas. Desigur organizarea pentru eliberarea conducatorului lor Barabas în vederea continuării luptei de eliberare de sub jugul Romei a învins. Deși Pilat n-ar fi dorit să-l elibereze pe Barabas, pentru a potoli mulțimea (abia potolită din revoltă) și pentru a preîntâmpina intrigile capilor religioși evrei către împărat, a fost forțat să eliberze pe "criminal". În fapt Barabas (chiar dacă eventual începuturile sale au fost de tâlhar
care prăduia pe bogații evrei și nu numai) era în acel moment un mare patriot, un erou național
al poporului evreu. Astfel Iisus este condamnat la răstignire.
N-ar fi de mirare să se descopere că Pilat le-a jucat o festă capilor religioși evrei, și a aranjat
eliberarea lui Iisus (în ipoteza reală) care deși răstignit a fost numai în moarte aparentă posibil indusă în printr-o băutură specială cu efect întârziat pentru a estompa durerea, a-l adormi, etc.
Dacă propovăduitorii religiei creștine ar face educație unui popor n-ar trebui să mintă atât de mult pe seama "tâlharului" de Baraba. Însă este clar că dacă ar explica corect, s-ar nărui mitul întreținut de 2000 de ani de cei care vor cât mai mulți dobitoci pe seama cărora își îngroașă ceafa și buzunarele. În schimb cei care ar face-o ar deștepta pe dobitoci și i-ar educa în spirit patriotic riscând să fie excluși din biserică ca deviaționiști, eretici,etc. Doresc să apară un astfel de reformator "eretic" care să servească neamul și țara nu tagma care contribuie la sărăcirea și îndobitocirea generațiilor de români.
Ca un epilog, se pare că după răstignirea lui Iisus, Barabas a avut o trezire de conștiință reflectând mult la discuția avută cu acesta, și care ar fi scris chiar o evanghelie proprie. Astfel, nu de mult, în Turcia a fost descoperit un manuscris evanghelic apocrif de 52 pagini piele, de circa 1500 ani vechime. Potrivit unor experți, textul reprezintă învățăturile lui Iisus, scrise înainte ca acesta să fie numit "Fiul Domnului". Scrierea ar fi o copie după Evanghelia lui Barabas, rebelul grațiat de Pillat din Pont, în locul lui Iisus. În anul 325, pe pământurile Turciei, Sfinții Părinți interzic textul pe care îl consideră eretic, deoarece în el scria că pe Golgota nu a murit Iisus Hristos, ci Iuda Iscarioteanul care l-ar fi înlocuit pe "Fiul Domnului".
Iată aici o altă metodă de o posibilă salvare a lui Iisus cu sau fără acordul lui Pilat! Aici problema grea este cum au fost păcăliți capii religioși și chiar mulțimea. Să fi semănat foarte mult Iisus cu Iuda Iscarioteanul (cel mai iubit apostol de către Iisus) care l-a trădat (pentru 30 arginți) pe Iisus prin "sărutul lui Iuda" consem de identificare (de către romani) dintre apostoli pentru a putea fi arestat? Unul din cei 12 apostoli era fratele lui Iisus, numit tot Iuda care a murit spânzurat și săgetat de către cei care nu l-au crezut ce spune. Iuda Iscarioteanul deși face parte dintre cei 12 apostoli, după trădare este înlocuit de Iisus cu un apostol nou ca să nu se descompleteze numărul 12 cu un simbolism special. Iuda Iscarioteanu după biblie se spune că s-a spânzurat de remușcare pentru fapta sa. Poate că a fost păcălit în actul de trădare, spunându-i-se altceva legat de Iisus, în nici un caz despre arestare urmată de crucificare.
N-ar fi imposibil ca, acest Barabas, care:
1. l-a cunoscut personal pe Iisus și căruia i-a explicat "pacea prin iubire de oameni și nu prin sabie", și care a fost eliberat în locul acestuia;
2. l-a întâlnit din nou pe Iisus în scena eliberării sale de către Pilat;
3. poate a asistat chiar la scena răstignirii lui Iisus, etc.să fi fost profund marcat de către Iisus abia după răstignire și să scrie câteva zeci de pagini sau să fi povestit l-a cineva care le-a scris. Este posibil ca altcineva să-i fi atribuit conștient aceste pagini.
În concluzie, atât Iisus cât și Barabas ar putea fi personaje reale sau ficțiuni inventate de către cei ce au inițiat religia creștină, cu bună credință pentru binele omenirii sau nu. În ceea ce privește o parte din minuni, moartea reală și învierea lui Iisus sunt toate ficțiuni ale creatorilor pentru a face pe cei ce o îmbrățișeaza să se comporte ca marea parte din noi de azi și nu ca dacii "liberi și nemuritori" care plângeau la naștere și râdeau la moarte. În plus dacă cineva îi lovea pe un obraz nu întorceau și celălat obraz pentru a fi loviți, pentru aceasta exista o limită de demnitate umană!
Cei 4 evangheliști au fost evrei care au răspândit creștinismul în Imperiul Roman, care n-a mai dăinuit mult și care le ocupase țara. Este posibil ca religia creștina să aibe la baza unui plan profund al "gânditorilor evrei" de a se elibera de Roma fără luptă...
----------------------------------------------------
Deși am spus de zeci de ori Crezul și Tatăl nostru la biserică, deși părinții și strămoșii mei s-au dus regulat la slujba de Duminecă, și nu numai, de la o vârstă timpurie am simțit minciuna
propovăduită în biserică, și falsul comportament, de zi cu zi, al celor care se duc la biserică și își
spun credincioși. Așa că n-am putut accepta lozinca religioasă, "crede și nu cerceta" care nu ajută la progresul uman și la ridicarea spirituală a ființei umane. Puteți să mă numiți necredincios sau cum doriți. Sunt conștient că, de-a lungul istoriei, acest neam a avut mari slujitori religioși ai credinței dar care au avut în vedere, pe lângă slujirea lui Dumnezeu, slujirea neamului și a țării, ordinea de prioritate numai de ei cunoscută!
Sute de ani nenumărați români au muncit ca slugi pe moșiile unor mânăstiri care aveau mii de Ha de pământ. De ce? Acești analfabeți din tată-n fiu erau educați creștinește de stăpânii lor! Cum?
La înscăunarea marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza o cincime din trupul țării era "închinat"
mânăstirilor de la Muntele Athos din Grecia! De ce? Cuza le-a recuperat prin lege, și-a pus toată
oligarhia bisericească în cap, iar firavului stat unit, fanarioții i-au intentat proces care a durat circa
30 ani cu plata unor despăgubiri, dar și cu trădarea domnitorului după nici 7 ani de domnie în care s-au înfăptuit marile reforme și realizări inimaginabile azi: unirea deplină (un singur domn, un singur guvern, o singură armată, recunoașterea celor 7 puteri garante care s-au opus din răsputeri), refacerea armatei și a tuturor instituțiilor vitale, împroprietărirea (chiar dacă prin plata unei despăgubiri) țăranilor din pământul furat în secole de marii latifundiari și de către mânăstiri, învățământ gratuit și obligatoriu de 4 clase (99.99% erau analfabeți), secularizarea averilor mânăstirești, etc.
Culmea, după 1989, unele mânăstiri și-au revendicat mii de Ha de teren și păduri. De ce?
Biserica este de mult timp o instituție indispensabilă țării precum este armata, școala,etc.
Problema este doctrina, care trebuie reformată să ajute la educarea nu de dobitoace ci de oameni cu simț de răspundere cetățenească pentru întărirea țării, și slujbașii care au început să facă afaceri în loc de misiunea asumată! Altfel țara o să ajungă plină de sectanți, ură, dezbinare, și de credincioși care se calcă în picioare la moaște, la false icoane făcătoare de minuni sau lăcrimante, dar și la sarmalele oferite după exercitarea cu pioșenie a credinței chiar și prin mersul în genunchi!
În final această turmă animalică va decide, prin votul pe mici, bere, sacoșă cu un litru de ulei și cu un kg de zahăr, soarta țării și a generațiilor viitoare, deja șapte generații fiind condamnate!
Prin adoptarea religiei creștine pe teritoriul strămoșesc dacic (cu porțiuni ocupate ulterior de către imperiile vecine din care mai dețin și astăzi), a fost prima formă de "cucerire" sau de control "subtil" asupra neamului de către forțe exterioare care doreau să ne cucerească definitiv teritorial și "spiritual". Să ne amintim de acțiunile de catolicizare chiar și prin forța tunurilor din Ardeal. Parte au reușit prin scindarea greco-catolică și chiar prin catolicizare!
Sute de ani până pe la 1700 slujba în biserica țării se făcea în slavonă! Acest fapt putea să ne coste chiar pierderea limbii și rusificarea practicată la scară mare în Basarabia și nu numai. Ne întrebăm și noi ce respect și ce educație suportau de la preoți amărâții de români! Și din acest motiv suntem azi așa!
Biserica ortodoxă română a luat ființă abia în 1872 în continuare sub ascultarea canonică de
Patriarhia de Constantinopol de patriarhul acesteia. Mitropoliții erau unși de la Constantinopol alții de la Kiev sau Moscova, alții de pe la Roma,etc. Abia în 1925 biserica română se organizează ca Patriarhie independentă cu înscăunarea primului patriarh român Miron Cristea care, din păcate, s-a implicat politic și i-a "cântat în strună" regelui trădător Carol II și l-a girat. Desigur și Maniu, Iorga, Goga, și alții sunt vinovați pentru că l-au adus pe tron sau l-au girat, inclusiv în momente grele pentru țară și în acțiuni grave de asasinarea sau marginalizarea unor mari patrioți!
http://ro.wikipedia.org/wiki/Biserica_Ortodox%C4%83_Rom%C3%A2n%C4%83
----------------------------------------------------
Țara noastră se află în pragul dispariției. S-a prăbușit material fiindcă s-a prăbușit mai întâi moral.Putregaiul moral a cuprins ca un cancer toate instituțiile statului. Mai grav că a cuprins biserica și școala care ar fi trebuit să fie în prim planul stopării degradării vieții pe acest pământ!
În final prezint un extras și un articol din gândirea, cu adevărat creștină, a marelui patriot Mihail Eminescu care a fost asasinat într-un mod diabolic de dușmanii acompaniați de lichelele neamului românesc.

ÎMPĂRAT ŞI PROLETAR Mihail Eminescu

Spuneţi-mi ce-i dreptatea? Cei tari se îngrădiră
Cu-averea şi mărirea în cercul lor de legi;

Prin bunuri ce furară, în veci vezi cum conspiră
Contra celor ce dânşii la lucru-i osândiră
Şi le subjugă munca vieţii lor întregi.

Religia, o frază de dânşii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece 'n jug,
Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
După ce-amar muncirăţi mizeri vieaţa toată,
Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

De ce să fiţi voi sclavii milioanelor nefaste,
Voi, ce din munca voastră abia puteţi trăi?
De ce boala şi moartea să fie partea voastră,
Când ei în bogăţia cea splendidă şi vastă
Petrec ca şi în ceruri, n'au timp nici de-a muri?

Sdrobiţi orânduiala cea crudă şi nedreaptă,
Ce lumea o împarte în mizeri şi bogaţi!
Atunci când după moarte răsplată nu v'aşteaptă,
Faceţi ca 'n astă lume să aibă parte dreaptă,
Egală fiecare, şi să trăim ca fraţi!
-----------------------------------------------------
ROBIE MODERNĂ de Mihail Eminescu

Cînd laşi toate celea în sama libertăţii şi prin urmare a egoismului omenesc nu va fi bine. De multe ori în Anglia s-a dezbătut întrebarea dacă n-ar fi bine să se lucreze duminicele , şi se găsise economişti care să calculeze ce pierderi însemnate are industrialul englez prin ţinerea sărbătorilor . O fericire că biserica e acolo îndestul de puternică pentru a rezista unor asemenea tentative împrotiva săracului, asigurîndu-i şi acestuia partea sa de odihnă şi bucurie într-o lume pe care scriptura o numeşte cu drept cuvînt ,,Valea plîngerilor ". La noi, în ţara absolutei libertăţi, este însă cu putinţă ca lucrătoriul să nu se bucure nici de duminecă, nici de sărbătoare, să nu se bucure nici de răgazul pe care scriptura îl asigură pînă şi animalelor . Mania de a trata pe om ca simplă maşină, ca unealtă pentru producere , este întîi tot ce poate fi mai neomenos; al doilea, dezastruoasă prin urmările ei. Căci vita de muncă se cruţă la boală, i se măsură puterile, nu se
încarcă peste măsură, pierderea ei e egală cu cumpărarea unei alteia, încît interesul bine înţeles al proprietarului este cruţarea . La om lucrul se schimbă. Poate să se stingă în bună voie ..., se va găsi totdeauna altul la loc, căci nevoia e o dăscăliţă amară, care primeşte orice condiţii. În alte ţări sunt societăţi pentru apărarea animalelor , de sine înţelegîndu-se că religia şi organizarea socială îi asigurează omului zilele sale de odihnă, la noi însă nu va fi minune dacă vom vedea tratîndu-se organismul cel mai nobil de pe pămînt cu o lipsă de cruţare de care sunt ferite şi organismele cele inferioare . Ne-a trebuit această espunere pentru a caracteriza soarta lucrătorilor din fabrica regiei monopolului tutunurilor . Muncind 12 — 14 oare pe zi, aceste zile lungi şi negre nu sunt întrerupte nici de dumineci, nici de sărbători, încît cestiunea socială, atît de ventilată în Europa, trebue s-o revedem la noi în forma ei cea mai crudă. Iată dar materialul de oameni supus acestui tratament :
200 de lucrătoare
10 tăietori cu maşina a tutunului prost
3 tăietori cu maşina a tutunului bun
2 cari desfac tutunul cu trompa
1 amestecător
1 tăietor de hîrtie
3 privighetori a lucrătorilor
3 amploiaţi superiori
1 diurnist
Iată dar 224 de oameni, a patra parte dintr-o mie, care nu cunosc nici sărbătoare, nici altă odihnă decît somnul. Se poate că regia, cîştigînd puţin sau nimic din toată afacerea, să fie silită de a întrebuinţa asemenea mijloace, pentru a se susţinea; dar nouă ni se pare că soarta „dividendelor " e cu mult mai puţin importantă decît aceea a omului chemat să le producă.
Onor. primărie, care cu drept cuvînt a ordonat respectarea duminecilor şi sărbătorilor din partea
comercianţilor, ar trebui să ordone aceeaşi respectare din partea fabricelor . Să nu uităm că trăim într-un stat creştin, că numai chinezul n-are sărbători, pe cînd religia creştină, a celor ,,dezmoşteniţi ", li asigură şi acestora partea lor de bucurie în lume.
O altă cestiune, care priveşte numai administraţia oraşului nostru, este că lucrătoarele , pornind
noaptea de la fabrică pe şoseaua din valea Bahluiului, sunt espuse obrăzniciei stîlpilor de cafenele, cari tocmai în vremea ieşirei fetelor din fabrică găsesc că primblarea pe întunecoasele uliţi e foarte aerisitoare . De aceea ar trebui ca felinarele să fie mai dese şi mai cu samă să fie aprinse, asemenea nici prezenţa unui număr mai mare de serjenţi de noapte nu e de prisos.
[12 decembrie 1876], Volumul IX, OPC, pag.286
-----------------------------------------------------
După mai bine de un secol, deși săptămâna legală de lucru este de 40 de ore, 5 zile lucrătoare de câte 8 ore, și două zile libere, nimic nu mai se respectă azi. Nu întâmplător salariați de la patron au murit de epuizare! Nu întâmplător mulți români muncesc în două sau mai multe locuri pentru că nu le ajunge salariul de la un singur loc. Dacă sumăm totalul orelor lucrate numai la patron (fără munca pe care este nevoit să o depună acasă, pentru familie) de către o singură persoană, vedem că legea rămâne doar un petec de hârtie pentru manipularea românilor și nu numai!
Ne întrebăm ce rol și ce atitudine a luat biserica creștină (desigur majoritatea decidenților ei) în sute de ani de umilire a unei populații creștine majoritar sărace și sărăcite tot de creștini care se închină și ei la icoane sau fac danii pentru iertarea păcatelor! Nu vorbim de "creștini"/creștinii străini care în complicitate cu ai noștri au devalizat țara în ultimii 23 ani de peste 1000 miliarde euro care au căptușit conturile străine, nemai vorbind de distrugerea totală a tuturor sectoarelor de activitate și provocarea exodului a circa 4 milioane de români nevoiți să supraviețuiască cu job (legal sau nu, de imparia) sau fără job pe meleaguri străine!
Să ne rugăm creștinește la moaște, la icoanele făcătoare de minuni, cu sutele de mii și să ne călcăm în picioare pentru pupat/atingere sau sarmale, ca să ne salveze Dumnezeu, fiul Iisus precum și preacurata maică Maria care s-a arătat unor credincioși la Mănăstirea Bisericani (România) Fatima (Spania), Lourdes (Franța), Medjugorie (Bosnia),etc. Există icoane ale preacuratei care lăcrimează din când în când și fac chiar minuni după cum susțin cu tărie unii slujbași ai bisericii!

În prezent mulți "slujitori ai domnului de jos și până sus" au afaceri personale prospere în timp ce dezmoșteniți ai soartei trăiesc prin canale, se hrănesc cu resturi din gropile de gunoaie sau din tomberoane, iar foarte mulți care nu pot face acest lucru mor de foame încet și sigur, zi de zi, precum prizionerii din lagărele Siberiei, și nu numai, etc. Totodată, prădătorii acestui neam îndrăznesc să intre în biserică unde își facă semnul crucii, desigur dacă se poate televizat!

-----------------------------------------------------25 Noi 2012 G.B.

26/11/2012

Autor: Gheorghe Borcan
Destinatar: Celor ce vor renașterea acestui neam ajuns într-o stare de decădere și umilire inadmisibilă
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =