Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
Prima pagina » Petitii online » Petiţie privind introducerea traseului de transport public Gara Iaşi - Aeroportul Internaţional Iaşi
image

Petitie: "Petiţie privind introducerea traseului de transport public Gara Iaşi - Aeroportul Internaţional Iaşi"

Facebook share

Semnatarii acestei petiţii solicită Primăriei Municipiului Iaşi şi Regiei Autonome de Transport Iaşi să decidă introducerea unei linii de transport public, pe traseul Gara Iaşi - Aeroportului Internaţional Iaşi.

În contextul procesului de revitalizare şi modernizare a Aeroportului Internaţional Iaşi, care a dus la creşterea numărului de curse aeriene şi la sporirea traficului aerian de pasageri, se justifică introducerea unui traseu public modern, care să conecteze Aeroportul Internaţional Iaşi la reţeaua transportului public a Iașului.

Traficul aeronautic al aeroportului ieşean a atins un record de 23.000 de pasageri în luna iunie 2013, însă, până în momentul prezent, nu există o modalitate de a ajunge la aeroport, cu excepția utilizării serviciului de taxi sau a autoturismului personal. În acest context, introducerea unui traseu de transport public reprezintă o prioritate pentru a asigura confortul cetățenilor Iașului, a locuitorilor din județele Moldovei și a turiștilor care ne vizitează.

Din acest motiv solicităm autorităților responsabile (Primăria Iași, Regia Autonomă de Transport Public Iași și Consiliul Județean Iași) să intensifice eforturile în acest sens, pentru a dispune de un traseu cu program zilnic, adaptat la orarul curselor de la aeroport, până la finalul anului 2013.

Dorim, la fel ca autorităţile administrative locale, un transport urban integrat, modern şi durabil, care să asigure această conexiune esențială și să contribuie la dezvoltarea Iașului.

Fă-ți vocea auzită! Semnează pentru conectarea Aeroportului Internaţional din Iaşi la centrul metropolitan ieşean.

26/07/2013

Autor: IESENII VOR AEROPORT
Destinatar: Primăria Iași, Regia Autonomă de Transport Public Iași, Consiliul Județean Iași.
Petitie si semnaturi in format: XLSxls   PDFpdf
*Stiri, informatii in legatura cu petitia:
*Cod validare:
 =